De Lentse Aarde opent wachtlijst voor nieuwe leden 

Tuinvereniging De Lentse Aarde is sinds het voorjaar van 2020 gevestigd op Landgoed Doornik op ‘Doorniks Hof’, zoals hun locatie heet. Ruim 100 leden hebben daar een tuin waar ze op biologische wijze hun groenten en fruit verbouwen.  

Sinds de opening van Doorniks Hof is de belangstelling groot. Zo groot zelfs dat tijdelijk besloten werd om de wachtlijst te sluiten. Inmiddels is er weer wat ruimte gekomen op de wachtlijst en daarom is deze weer opengesteld voor mensen die interesse hebben in een stukje tuin op Doorniks Hof.  

Heb je interesse in een stukje grond waarop je zelf groenten en fruit kan verbouwen samen met een enthousiaste vereniging van andere tuinders? Meld je dan via: www.delentseaarde.nl.  

Over De Lentse Aarde 

De Lentse Aarde is ontstaan uit een initiatief van een paar enthousiaste tuiniers die het niet langer zonder moestuin wilden stellen. Daarvoor werd eerst een tijdelijke locatie in Lent gevonden.  

Begin 2020 vond de verhuizing plaats naar een definitieve stek, nu in de idyllische schaduw van de Waaldijk. In Park Lingezegen, dicht bij Huize Doornik ligt nu een bloeiende moestuin: Het Doorniks Hof. 

Misschien vind je deze berichten ook interessant