Draag bij aan een levendig Park Lingezegen

Samen met bezoekers, ondernemers en overheden werken we elke dag aan een mooi en levendig Park Lingezegen. Ook jij kan daar aan bijdragen! Help bijvoorbeeld mee om een stuk van het park te beheren als één van onze lokale beheerpartners. Of misschien heb je een idee voor een activiteit, evenement of initiatief wat bijdraagt aan het levendig maken of het beleven van Park Lingezegen? Dan komen we graag met je in contact!

Beheren

Park Lingezegen is met een oppervlakte van 1700 hectare een park van formaat. Om het park te beheren werken we samen met meer dan 40 lokale beheerpartners. Met onder andere boeren, stichtingen, verenigingen, gemeenten en natuurbeheerders zorgen we er voor dat Park Lingezegen er mooi bijligt en werken we aan het verbeteren versterken van natuur en biodiversiteit.

Lees meer

Organiseren

Ben je op zoek naar een mooie locatie in een natuurlijke omgeving voor jouw activiteit of evenement? Zoek dan niet verder, je bent van harte welkom in Park Lingezegen! In het park liggen verschillende locaties die geschikt zijn voor (klein- en grootschalige) activiteiten en evenementen. We denken graag met je mee in de mogelijkheden!

Lees meer

Ontwikkelen

Park Lingezegen is klaar maar nooit af. Samen met onder andere ondernemers, verenigingen, stichtingen en overheden uit de regio Arnhem-Nijmegen werken we door aan een levendig en beleefbaar Park Lingezegen. Heb je een idee wat Park Lingezegen mooier, leuker of beter maakt? Dan komen we graag met je in contact!

Lees meer