Toegankelijkheid

We willen graag dat iedereen kan genieten van Park Lingezegen. Om te zorgen dat het voor iedereen ook mogelijk is om van het park te genieten werken we doorlopend aan de toegankelijkheid.

Park Lingezegen is er voor alle 160.000 (toekomstige) inwoners van de regio tussen Arnhem-Zuid en Nijmegen-Noord. Iedereen is welkom om te komen genieten van alles wat het park te bieden heeft. Een bezoek is alleen niet voor iedereen vanzelfsprekend bijvoorbeeld door een fysieke beperking. Daarom werken we als parkorganisatie doorlopend aan de toegankelijkheid van Park Lingezegen voor iedereen.

Dit doen we door in nieuwe ontwikkelingen toegankelijkheid als vast onderdeel mee te nemen. Bij bestaande wegen, paden en terreinen kijken we doorlopend hoe we binnen onze beschikbare mogelijkheden de toegankelijkheid kunnen verbeteren. Denk daarbij ook aan informatieborden en onze (online) communicatiemiddelen zoals websites en folders.

Vragen of opmerkingen over de toegankelijkheid van Park Lingezegen?

Heeft u vragen of opmerkingen over de toegankelijkheid van Park Lingezegen? Dan horen we het natuurlijk graag! De vragen en opmerkingen van gebruikers geven ons namelijk weer waardevolle informatie die we kunnen gebruiken om de toegankelijkheid van het park verder te verbeteren.

Heb je een vraag of opmerking? Laat het ons dan weten via info@parklingezegen.nl.