Organiseren

Ben je op zoek naar een mooie locatie in een natuurlijke omgeving voor jouw activiteit of evenement? Zoek dan niet verder, je bent van harte welkom in Park Lingezegen! In het park liggen verschillende locaties die geschikt zijn voor (klein- en grootschalige) activiteiten en evenementen. We denken graag met je mee in de mogelijkheden!

Levendig Park Lingezegen

Park Lingezegen leeft! Binnen Park Lingezegen is volop de ruimte om activiteiten en evenementen te organiseren in allerlei vormen. Of het nu gaat om een kunstexpositie, sportevenement, wandeltochten, natuurexcursies, muziek, dans, een wijkfeest of activiteiten van en door scholen: Park Lingezegen is dé plek. Verspreid door het park liggen verschillende locaties waar het mogelijk is om kleine- of grote activiteiten of evenementen te organiseren. We denken graag met je mee wat de beste plek is voor jouw activiteit of evenement!

Park-thema’s & lokaal netwerk.

Bij het organiseren van een activiteit of evenement vragen we de organisatie om invulling te geven aan één of meerdere van onze Parkthema’s (Sport & Vitaliteit, Natuur & Landschap, Erfgoed & Geschiedenis, Kunst & Cultuur, Landbouw & Voedsel en Klimaat & Duurzaamheid). We denken graag met je mee hoe je deze invulling (met behulp van ons lokale netwerk) kan doen.

Meer over de Park-thema's

Evenemententlocaties

Binnen het park hebben we verschillende locaties waar activiteiten en evenementen gehouden kunnen worden. Er is ruimte voor zowel grote evenementen als voor kleinschalige activiteiten. Zit jouw ideale locatie er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Dan denken we graag met je mee over verdere mogelijkheden binnen Park Lingezegen.

Goed om te weten

  • Voor het organiseren van een activiteit of evenement binnen Park Lingezegen heb je toestemming nodig van de terreineigenaar. Indien we dit zelf zijn kunnen wij die toestemming verlenen. Is de locatie van een andere eigenaar dan kunnen we zorgen dat je met de grondeigenaar in contact komt.
  • Je bent als organisator zelf verantwoordelijk voor het tijdig aanvragen van eventuele vergunningen.

Jouw activiteit in Park Lingezegen!

Heb je een idee voor een evenement of activiteit in Park Lingezegen en wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Contact

Agenda

Bekijk alles