Hof Bredelaar oogst voor Voedselbank Arnhem

Hof Bredelaar heeft een deel van hun oogst ter beschikking gesteld aan de voedselbank in Arnhem. In samenwerking met SLB Mooieweg uit Arnhem werden verse groente en fruit geoogst waarna het opgehaald werd door medewerkers van de Voedselbank Arnhem. Zo kunnen ook de klanten van de voedselbank Arnhem genieten van vers eten direct van het land.

Toegang tot vers en biologisch eten.

Op Hof Bredelaar worden  verse biologische groenten en fruit geteeld die de leden zelf oogsten. Hiervoor betalen de oogstaandeelhouders per seizoen een bijdrage.

Helaas heeft niet iedereen in de regio de financiële mogelijkheden om zich aan te sluiten bij initiatieven als Hof Bredelaar en zijn zij voor hun eten aangewezen op de voedselbank. Door een deel van hun oogst beschikbaar te stellen aan de Voedselbank Arnhem helpt Hof Bredelaar mee aan het beschikbaar maken van vers én biologisch eten ook voor mensen met een kleinere portemonnee.

Mede mogelijk gemaakt door Park Lingezegen

De donatie van Hof Bredelaar aan de voedselbank is mede mogelijk gemaakt door de eenmalige toekenning van een innovatievoucher door Park Lingezegen aan Hof Bredelaar.

Misschien vind je deze berichten ook interessant