Vacatures & Stages

Heb je interesse in het werken voor Park Lingezegen? Of ben je op zoek naar een (afstudeer)stage? Hier vind je het overzicht van onze vacatures en stageplaatsen!

Werken bij Park Lingezegen

Bij Park Lingezegen werkt een klein multidisciplinair team van professionals aan het levendig en beleefbaar houden van Park Lingezegen. Wil jij onderdeel worden van dit team? Kijk van snel tussen onze vacatures!

Vacatures

  • Op dit moment hebben we geen openstaande vacatures. Wanneer er vacatures zijn bij Park Lingezegen zullen deze ook gepubliceerd worden op www.werkenvoorgelderland.nl.

Stage lopen bij Park Lingezegen

Bij Park Lingezegen helpen we graag met het opleiden van nieuwe professionals. Daarbij hebben we regelmatig stageplaatsen voor MBO, HBO en WO studenten. Een overzicht van de openstaande stagemogelijkheden bij Park Lingezegen vind je hieronder.

Openstaande stageplaatsen

Zelf ideeen over jouw stage?

Staat jouw opleiding er niet tussen, of heb je zelf een idee over hoe jouw stageopdracht van meerwaarde kan zijn voor Park Lingezegen? Neem dan contact met ons op via info@parklingezegen.nl met een korte omschrijving van je stageopdracht en motivatie waarom je graag bij Park Lingezegen stage zou willen lopen. Dan kijken wij of we een plek voor je kunnen maken.