Nieuws

8-11-2021 Lingewaard Natuurlijk zoekt beheerder Plaksche veld

Ter versterking van hun beheerteam is Stichting Lingewaard Natuurlijk op zoek naar iemand die als vrijwilliger aan de slag wil als beheerder/ coordinator voor het Plaksche Veld. Kom jij hen helpen dit mooie stukje Park Lingezegen te beheren?

Stichting Lingewaard Natuurlijk beheert met een groep vrijwilligers het natuurgebied Plaksche veld. Nu zijn ze op zoek naar een beheerder/coördinator die samen met de huidige coördinator het beheer van dit gebied wil regelen. Wil je graag vrijwilligerswerk doen en meewerken aan de ontwikkeling van een nieuw natuurgebied met boomgaarden, grasland, heggen, een bijenheuvel en een bijenhotel. Dan is dit echt iets voor jou! Het belangrijkste is dat je het leuk vindt om samen te werken en zaken te regelen zoals het aansturen van vrijwilligers en contacten onderhouden met gebruikers, aannemers, de buurt en Park Lingezegen.

Wil je meer informatie vooraf? Kijk dan op www.lingewaardnatuurlijk.nl of neem contact op met Tonny Berns, coördinator werkgroep Plaksche veld, telefoon 06 52713020.

nieuwsbrief

nieuwsbrief

facebook

facebook-vind-ons-leuk

Reacties zijn gesloten.

Ă—