Toegankelijke vissteiger geopend langs de Linge

Maandag 23 oktober is door wethouder Wijnte Hol en erelid Theo Harmsen van visvereniging De Rietvoorn uit Elst een gloednieuwe toegankelijke vissteiger geopend langs de Linge. De steiger geeft meer mensen de kans om te genieten van het water en de mooie landelijke omgeving terwijl ze een hengeltje uitgooien.

Ruim 30 personen waren maandagmiddag aanwezig bij de opening van de vissteiger langs de Linge. In het welkomstwoord benadrukte voorzitter Derk van den Born van De Rietvoorn de groeien interesse in het sportvissen. De toegankelijke steiger is daarbij een mooi middel om het ook voor iedereen bereikbaar te maken.

Vervolgens opende erelid van De Rietvoorn Theo Harmsen, die door omstandigheden aan een rolstoel gebonden is, samen met wethouder Wijnte Hol de vissteiger. Bijzonder detail is dat de steiger de naam ‘Theo Harmsen Steiger’ gaat dragen als eerbetoon aan het erelid.

De steiger is te vinden langs de Linge, onderaan het viaduct ‘De Dijkakkers’. De realisatie is gedaan door De Rietvoorn met bijdragen van Sportvisserij Nederland en Park Lingezegen.

Misschien vind je deze berichten ook interessant