Wandelen in Park Lingezegen

Welkom in Park Lingezegen, een prachtig natuurgebied tussen Arnhem en Nijmegen dat perfect is voor een mooie wandeling. Of je nu op zoek bent naar een korte of een lange wandeling, Park Lingezegen heeft voor elk wat wils. Verken de vele wandelpaden en ontdek de prachtige natuur hier in Lingezegen.

Op deze pagina vind je meer over de verschillende wandelroutes in Park Lingezegen.

Wandelroutes in Park Lingezegen

Park Lingezegen biedt een breed scala aan wandelroutes : ommetjes, klompenpaden en trage tochten. Hieronder lees je er meer over.

Ommetjes

Park Lingezegen biedt een aantal prachtige ommetjes die perfect zijn voor een snelle wandeling. De ommetjes variëren in lengte van 1,5 tot 8km en zijn geschikt voor alle leeftijden.

Hier vind je onze favoriete ommetjes.

  1. Ommetje De Park (3.5km)
  2. Ommetje Doornik de Pas (6-8km)
  3. Ommetje De Groene Loper (4km)

Klompenpaden

In samenwerking met Klompenpaden heeft Park Lingezegen tot nu toe een Klompenpad aangelegd. Hier zal het niet bij blijven.. In de toekomst zul je nog veel meer mooie Klompenpaden kunnen vinden in Park Lingezegen.

Hier vind je het Klompenpad.

  1. Zeegsepad (6 km)
  2. ’t Perckse Pad (7/12 km)

Trage Tochten

Heb je even de tijd? Dan is een Trage Tocht door Park Lingezegen een aanrader! De Trage Tochten zijn ontwikkeld door wandel professional Rob Wolfs. Trage Tochten zijn wandelingen door natuur, boerenland en stad. Deze wandelroutes variëren in lengte van 5 tot 22 kilometer.

Hier vind je onze favoriete Trage Tochten.

  1. Trage Tocht De Park-Waterrijk
  2. Trage Tocht Park Lingezegen

Zelf wandelen in Park Lingezegen

Ondanks dat Park Lingezegen meerdere routes voor je heeft uitgestippeld, kun je ook zelf gaan wandelen. Met 36 kilometer aan wandelpaden, is er genoeg ruimte om lekker te wandelen. Tijdens je wandeling kun je genieten van de prachtige uitzichten op de omliggende weilanden, bossen en waterpartijen. Of je nu alleen wandelt of met vrienden of familie, Park Lingezegen is een perfecte plek om te genieten van de natuur.

Wandelend Er-op-uit in Park Lingezegen!

Waar wacht je nog op? Trek je wandelschoenen aan en ga op pad in Park Lingezegen! En zoek je nog inspiratie voor wat er verder te doen is of wat je onderweg tegen kan komen? Kijk dan eens op onze Er-op-Uit pagina! Daar vind je het volledige overzicht van activiteiten in Park Lingezegen!

Er op uit