Wordt Natuurbelevingsgids bij Lingewaard Natuurlijk!

Stichting Lingewaard Natuurlijk verzorgt in samenwerking met IVN Rijn Waal een korte gidsencursus Natuurbeleven om het team natuurgidsen uit te breiden.

Stichting Lingewaard Natuurlijk verzorgt in samenwerking met IVN Rijn Waal een korte gidsencursus Natuurbeleven om het team natuurgidsen uit te breiden.

De cursus wordt gegeven op dinsdag van 19.30-21.30 uur in de periode september-december 2020 én 4 bijeenkomsten in het voorjaar 2021 waarvan de data na overleg met de cursisten wordt bepaald. Verder zijn er een aantal excursies in het weekend, altijd in overleg met de cursisten.

De data van de 4 bijeenkomsten in het najaar 2020 zijn:

  • 15 en 29 september 2020
  • 13 en 27 oktober 2020

De cursus vindt plaats in de Veldschuur, Sportlaan 1M in Bemmel. De kosten zijn : € 75,00  inclusief materiaal. Deze kosten worden door Stichting Lingewaard Natuurlijk vergoed onder voorwaarden dat je minimaal twee jaar als gids actief bent bij Stichting Lingewaard Natuurlijk.

Vanaf de start lopen de cursisten mee met ervaren gidsen. Na afloop van de cursus heb je de kennis en vaardigheden om zelfstandig mee te kunnen draaien met de natuurgidsen van Stichting Lingewaard Natuurlijk.

Meer informatie en aanmelden

Ben je enthousiast geworden en wil jij aan de slag als een van de nieuwe natuurgidsen van Lingewaard Natuurlijk? Of wil je graag wat meer informatie? Neem dan contact op met NME-coördinator Rietje van Dalen van Lingewaard Natuurlijk via educatie@lingewaardnatuurlijk.nl  of 06 15008171.

Misschien vind je deze berichten ook interessant