Nieuw thuis gezocht voor het doek wat Miriam Saric maakte op The Colorfield Performance!

Weet jij een zorginstelling, organisatie of stichting waar het kleurrijke werk wat Miriam Saric maakte op The Colorfield Performance perfect op zijn plek zou zijn? Laat het dan weten aan Overbetuwe Nieuws! Samen met Miriam gaan zij namelijk op zoek naar een nieuw ’thuis’ voor haar werk! 

De Duitse kunstenares Miriam Saric was een van de 500 kunstenaars die een doek beschilderde op The Colorfield Performance, wat de hele zomer te zien was op het Evenemententerrein in Park Lingezegen. Inmiddels is The Colorfield Performance afgelopen en zijn de verkochte werken naar nieuwe eigenaren gebracht en de werken die niet verkocht zijn naar de makers.

Het werk van Miriam was een van de werken die nog niet verkocht was tijdens The Colorfield Performance. Maar eigenlijk wilde ze ‘iets’ met het doek in plaats van het ophalen. Daar had de redactie van Overbetuwe Nieuws wel een idee over en daarom staat het nu te wachten op een nieuwe eigenaar in de Overbetuwe. En wie dat gaat zijn, kun jij medebepalen!

Het schilderij is 122x122cm groot. Dat is een behoorlijke afmeting maar er zijn vast genoeg organisaties en/of stichtingen die daar wel plek voor hebben in de Overbetuwe.

Foto: Overbetuwe Nieuws

Daarom zoekt Overbetuwe Nieuws een stichting, organisatie of zorginstelling die:

  • Zich inzet voor inwoners uit de gemeente Overbetuwe, op welke manier dan ook.
  • Gevestigd is in de gemeente Overbetuwe.
  • Ruimte heeft voor het schilderij.
  • Nog niet gerealiseerd hoeft te zijn maar dat binnen nu en een jaar wel is.

Hoe werkt het:

  • Stuur jouw favoriete bestemming voor het schilderij van Miriam naar overbetuwe@nieuws.nl of laat een reactie achter op hun Facebook, Instagram of Twitter. Tag jouw kandidaat, zodat ze weten dat ze kans maken en ze eventueel kunnen laten weten dat het voor hen echt niets is of ze er geen ruimte voor hebben.
  • Doe dit voor 30 november, dan gaat Overbetuwe Nieuws tellen welke organisaties door jullie genoemd worden
  • 2 december maakt Overbetuwe Nieuws de top 3 van de meeste genoemde instellingen bekend, die worden op de hoogte gebracht dat ze meedingen en brengen een poll uit via Overbetuwe Nieuws
  • Stemmen mag dan tot en met 15 december
  • 16 december maakt Overbetuwe Nieuws de winnaar van het schilderij bekend.

Foto’s bij dit bericht: Overbetuwe Nieuws

Misschien vind je deze berichten ook interessant