Ga op scootmobieltocht met ‘De Krasse K(n)arren’ in Park Lingezegen!

Op vrijdag 15 juli organiseert scootmobielclub ‘De Krasse K(n)arren’ een tocht door Park Lingezegen. Tijdens de dagtocht zullen zij alle mooie hoekjes van het Park verkennen. Er zijn nog een aantal plekken vrij voor deelnemers dus meldt je snel aan als  je ook mee wilt!

Samen naar buiten

Scootmobielclub De Krasse K(n)arren verzorgd tochten voor mensen in een scootmobiel. Elke maand trekken ze er met elkaar op uit voor een tocht. Met de tochten wil de  club mensen die anders misschien moeilijker buiten komen toch bijzonder plekjes  in de omgeving laten ontdekken. En dat staat garant voor een hoop lol, gezelligheid en bezoeken aan de mooiste plekjes in de omgeving van Arnhem!

Op pad in Park Lingezegen!

Naast de maandelijkse tochten van een paar uurtjes organiseren De Krasse K(n)arren één keer per jaar een volledige dagtocht. En dit jaar voert de dagtocht door Park Lingezegen! Vanaf Landerij De  Park voert de tocht door het Park naar Landwinkel- en Boerderijterras De Woerdt in Ressen en eindigt bij De Woerd aan de Rijkerswoerdse Plassen. Een flinke tour langs prachtige plekjes in het Park!

Nog een paar plekjes vrij voor deelnemers!

De tocht van De Krasse Knarren op 15 juli is bíjna vol, maar er zijn nog een paar plekjes beschikbaar. Wil je ook meerijden met deze prachtige rit? Meld je dan snel aan via het onderstaande formulier.

Mede mogelijk gemaakt door Park Lingezegen

De dagtocht van De Krasse K(n)arren is mede mogelijk gemaakt vanuit een door Park Lingezegen toegekende Innovatievoucher.

Misschien vind je deze berichten ook interessant