Nieuws

2-03-2022 Help mee met NLdoet in Park Lingezegen!

Het Oranje Fonds organiseert op 11 en 12 maart 2022, samen met duizenden sociaalmaatschappelijke organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje het verschil te maken en ertoe te doen. Ook in Park Lingezegen kan je  meehelpen tijdens NLdoet!

Voedselbos De Santackergaard

Op vrijdag 11 maart komen leerlingen van HetWesteraaam op de Santackergaard. Jonge mensen met interesse in het Groen, die hier van alles kunnen leren: palen zetten bij het afgelopen jaar gezette boompjes, het snoeien van de wilde haag met inheemse soorten langs het schouwpad. Maar ook het inzaaien van Rogge in de akkertjes tussen de Eldense Blauwe!

De tijden vallen tussen 9 en 14 uur. Wil je meehelpen bij het begeleiden van deze drie groepjes, laat het weten via de mail aan Leo Starink via l.starink@gmail.com.

Opknappen dagbestedingslocatie Philadelphia

De dagbestedingslocatie van Philadelphia De Bredelaar kan wel een likje verf gebruiken. Help jij een handje mee tijdens NLdoet? Ook kan je helpen met het opknappen van het tuinmeubulair of aanleggen van bloembakken in de bestrating. Opgeven kan via de website van NLdoet!

Overzicht van alle activiteiten? NLdoet.nl!

Natuurlijk is er nog veel meer te doen in Park Lingezegen tijdens NLdoet. Wil je de handen uit de mouwen steken bij jou in de buurt? Kijk voor het volledige overzicht van alle NLdoet activiteiten op www.nldoet.nl!

Reacties zijn gesloten.

×