nieuws

23-03-2017 Fotowedstrijd: #lenteinlingezegen!

Een nieuw seizoen, dus ook weer tijd voor een nieuwe omslagfoto voor onze Facebook- en Twitterpagina. Doe met jouw lentefoto mee aan de fotowedstrijd #lenteinlingezegen en wie weet wordt jouw foto onze nieuwe omslagfoto!

Laat de lente maar komen!

De krokussen en narcissen schieten uit de grond, de eerste lammetjes lopen door de wei: het is weer lente! En van al die kleurige bloemen, bloesem en leuke lentetaferelen komen natuurlijk de leukste foto’s!

Kom je de komende weken in Park Lingezegen en maak je een mooie foto? Deel deze dan met ons!  Uit de mooiste en leukste foto’s kiezen wij in de week van 10 april de winnaar, en die foto wordt dan de omslag van onze Facebook en Twitter- pagina! Je kan je foto inzenden tot en met 10 april.

Hoe doe je mee met de fotowedstrijd?

1) Ga naar Park Lingezegen en maak een mooie foto (in liggende stand) met het thema ‘Lente in Park Lingezegen’.

2) Plaats de foto op onze Facebookpagina, Twitter of Instagram. Geef een korte beschrijving waar de foto gemaakt is en wat je aan het doen was toen je de foto maakte. Voeg als laatste #lenteinlingezegen toe aan de omschrijving.

  • Voor Facebook: Plaats het bericht op onze Facebookpagina en voeg #lenteinlingezegen toe aan je bericht.
  • Voor Twitter: Plaats de foto op Twitter, tag ons in de foto of noem ons in de tweet en voeg #lenteinlingezegen toe als hashtag.
  • Voor Instagram: Volg ons op Instagram, plaats de foto en tag ons in de foto of noem ons in de omschrijving. Voeg #lenteinlingezegen toe aan je bericht.

Succes!

Agenda

nieuwsbrief

nieuwsbrief

Download de app

facebook

facebook-vind-ons-leuk

Reacties zijn gesloten.

×