Nieuws

31-08-2017 Sfeervol en smakelijk: Foot & Food Festival

Lekker eten, muziek én sportief bezig zijn. De vierde editie van de Lingezegenloop wordt dit jaar extra sfeervol met het eerste Foot & Food Festival op het evenemententerrein op De Park, net ten noorden van Landerij De Park en naast de Notenlaan. Ook is dit de officiële opening van dit evenemententerrein.

Veel activiteiten voor jong en oud

Iedereen is welkom op dit leuke en diverse festival: sporters, niet-sporters, jong en oud. Op het Foot & Food Festival kun je voor lekkere gerechten terecht bij verschillende foodtrucks. Er is ook een streekmarkt met heerlijke, verse producten. Zo vind je er de streekproducten van de Lingegaerdt, cider van Uwe Betuwe Cider, honing en likeur uit de Santackergaerdt, pompoenen uit de tuinen van Inge de Zwart en heerlijke smaakkisten van Rembert. Er zijn ook stands van onder meer Van Dam Tweewielers, It’s a mo design en Golfbaan Welderen.

Naast alle lekkers is er op het festival veel ruimte voor sportieve activiteiten. Er worden allerlei sportieve workshops georganiseerd en de kinderen kunnen los op een kids playground met onder andere springkussens! Een sportief en smakelijk evenement dus.

Smakelijk verlengstuk van de Lingezegenloop

Al deze heerlijkheid gaat perfect samen met de Lingezegenloop. Deze vindt dit jaar namelijk aan het eind van de middag plaats, zodat sportiviteit en gezelligheid in elkaar overlopen. Maar natuurlijk is ook iedereen welkom die alleen van het leuke festival wil genieten en de lopers aan wil moedigen.

Kom ook!

Datum/tijd: zaterdag 30 september van 15.00 uur – 22.00 uur. Locatie: De Park, Elst.

Meer informatie en inschrijven Lingezegenloop>

Trefwoord(-en): , , , ,

Reacties zijn gesloten.

×