Informatie

Datum
Zaterdag 22 september 2018

Start en finish
De Park 12
6661 NW Elst


Update 18/09/2018

Om het programma compacter te maken en beter te kunnen inpassen in het Foot&Food Festival is de opzet van de estafette tijdens de Lingezegenloop, komende zaterdag gewijzigd.
Vanaf 17:00 uur start om de minuut één team van 4 deelnemers. Net als bij het wielrennen krijgen de teams drie piepjes te horen en vervolgens een lage piep als startschot. Er wordt gestreden om twee verschillende prijzen. De teamprijs voor de snelste totaaltijd van alle 4 deelnemers van een team en een individuele prijs voor de snelste man en vrouw. Hiermee wordt de wedstrijd nog attractiever.


Teams estafette
Een team bestaat uit 4 deelnemers die elk één ronde van 5 kilometer lopen. De eerste lopers van alle teams starten gezamenlijk om 17:00 uur. Bij binnenkomst van de eerste lopers van een team, vertrekt de volgende loper. Van belang is dat de laatste loper van het team herkenbaar is aan de rode balk op het startnummer. Iedere deelnemer krijgt haar of zijn individuele tijd. De totaaltijd van de vier deelnemers bepaalt de eindtijd en is bepalend voor het eindklassement. De volgorde van de lopers bepaalt u zelf door de volgorde waarin u ze invoert in het inschrijfformulier. U kunt tot en met 21 september de volgorde nog aanpassen.

 

In het kort
Elk team moet bestaan uit vier lopers.
Een loper mag maar één keer voor één team starten.
Alle vier lopers lopen hetzelfde parcours van 5 km.
Inschrijving is mogelijk in de klassen:

  • dames
  • heren
  • mix
  • atletiekverenigingen
  • jeugdteam (t/m 15 jaar)

 

Blind date
Wil je wel meelopen, maar heb je geen team? Meld je dan aan voor de ‘blind date’ via info@ikbendeloper.nl. Dan kijken we of we je kunnen indelen!

 

Just for kids
Ook is er dit jaar weer een kidsrun. Kijk hier voor praktische informatie en het inschrijfformulier.

 

Foot & Food Festival!
Samen lopen is leuk, en daarna samen naar de after party nog leuker! Daarom kun je dit jaar weer op het Kasteelterrein lekker eten & drinken en genieten van muziek tot in de late nazomeravond. Lees hier meer >

 

Deelnamekosten
Inschrijfgeld voor de estafette is €36 per team (inclusief consumptiemunten).

 

Inschrijven kan t/m 21 september 2018 20:00 uur.

Ga naar het inschrijfformulier voor de Estafetteloop >

Inschrijfformulier kidsrun >

 

Prijzen
Voor elke categorie is er een mooie prijs voor het winnende team.

 

Voorzieningen
Bij de start/finish zijn toiletten en verkleedruimten. Ook kun je je kleren en andere spullen afgeven. De organisatie is niet aansprakelijk voor eventueel verlies van spullen.

EHBO’ers zorgen ervoor dat eventuele medische zorg die nodig is, zo optimaal mogelijk verloopt. Deelname is voor eigen risico.

 

Contact
Voor meer informatie over de Lingezegenloop kunt u contact opnemen met Henk Bruggeman, henk@ikbendeloper.nl, telefoon 06-41 81 85 92.

 

Tijdschema 

15.00 uurWedstrijdsecretariaat geopend voor afhalen startnummers
16:00 uurStart kidsrun
16:20 uurPrijsuitreiking Kidsrun
16:30 uurVoorstellen teams
17:00 uurStart estafette 4 x 5 km
18:15 uurPrijsuitreiking door wethouder Wijnte Hol
tot 22:00 uurFoot & Food Festival

 

Kom met de fiets!
Woon je in de buurt? Kom dan vooral op de fiets, dat is het makkelijkst. Dichtbij het parcours is fietsparkeergelegenheid.

Met de auto
Je kunt parkeren langs De Park (P1). Als het daar vol is, kun je parkeren langs de 1e Weteringsewal (P2). Let op: tijdens de Lingezegenloop wordt de 1e Weteringswal (Elst) afgesloten voor doorgaand verkeer. Vanaf Schuytgraaf-Arnhem volg je de borden naar Sportpark Schuytgraaf en wandel ca. 1 km naar het startterrein. Volg de aanwijzingen van de verkeersregelaars op.

Openbaar vervoer
Met het openbaar vervoer is De Park helaas moeilijk te bereiken; vanaf station Arnhem-Zuid of station Elst is het zeker een half uur wandelen. Bij station Elst is een beperkt aantal ov-fietsen beschikbaar (kluis), vanaf daar is het 10 minuten fietsen naar De Park 10 in Elst.

 

logo park lingezegen
twitter header