Toekomstvisie Park Lingezegen

In 2024 werken we aan een nieuwe toekomstvisie. In die toekomstvisie wordt een stip op de horizon gezet voor Park Lingezegen in 2040. Om te komen tot die nieuwe visie is een breed proces opgestart waarbij zoveel mogelijk mensen inbreng kunnen geven over hoe zij Park Lingezegen in 2040 voor zich zien.

Bestuurders, beheerders, bewoners en belangengroepen: iedereen is welkom om mee te denken over Park Lingezegen in 2040! Denkt u ook met ons mee?

 

Enquête

Meningen gezocht!

We willen zo veel mogelijk ideeën ophalen voor hoe Park Lingezegen er in 2040 uitziet en wat er allemaal te doen is. Daarom hebben we een enquête online staan waarin iedereen zijn ideeën voor Park Lingezegen in 2040 kan delen. Het invullen van de enquête kan tot en met 6 mei 2024 en duurt ongeveer 10 minuten.

Helpt u ons mee?

Vul de enquête in!

Inloopavonden

We gaan graag in gesprek over úw ideeen voor Park Lingezegen in de toekomst. Dat doen we op dinsdag 23 of dinsdag 30 april. Tijdens de inloopavonden horen we graag wat u in de toekomst zou willen behouden én veranderen aan Park Lingezegen.

De inloopavonden zijn op de volgende data & locaties. Wilt u deelnemen? We waarderen het als u zich van te voren aanmeldt.

Blijf online op de hoogte en denk mee!

Wilt u op de hoogte blijven van het proces? Meldt u dan aan voor ons online platform ‘Denk mee’. Hier plaatsen we documenten en verslagen, houden we u op de hoogte van het proces om te komen tot een nieuwe toekomstvisie én kan u online meepraten! De laatste hand wordt op dit moment gelegd aan het platform. Laat via de button uw naam en e-mailadres achter, dan krijgt u bericht als het platform klaar is voor gebruik!

Meldt u aan voor Denk Mee!