Onderzoek | Wat zie jij graag terug op onze informatiepanelen en borden?

Maak je wel eens gebruik van onze informatieborden- en panelen tijdens een bezoek aan het park? En welke informatie zou je er graag op terug zien? Dat willen we graag weten om onze informatieborden- en panelen te verbeteren! Vul je onze enquête in?

Wat voor informatie wil je als bezoeker graag zien op borden en panelen?

Tijdens de aanleg van Park Lingezegen en ook in de jaren daarna zijn in het park veel  informatieborden- en panelen geplaatst. Vanuit Park Lingezegen zijn we benieuwd wat jullie van deze informatieborden- en panelen vinden én wat jullie als bezoekers er graag voor informatie op zien. Om hier achter te komen vragen we graag we twee minuten van je tijd voor het invullen van een korte enquête.

Nieuw ontwerp en betere informatievoorziening

De enquête is volledig anoniem en duurt slechts 2 minuten om in te vullen. De resultaten van deze enquête worden gebruikt om tot een ontwerp te komen voor vernieuwde informatieborden- en panelen.

Je kan de enquête invullen tot en met 20 november. Heb je vragen of opmerkingen over de enquête? Ook dan horen we het graag! Die kan je sturen naar info@parklingezegen.nl.

Alvast bedankt voor jouw bijdrage!

Misschien vind je deze berichten ook interessant