Innovatievouchers geven nieuwe ideeën voor Park Lingezegen een financieel steuntje in de rug!

Heb je een goed idee voor Park Lingezegen en kan jouw idee wel een financieel duwtje in de rug gebruiken? Doe dan een aanvraag voor een van de tien ‘Innnovatievouchers’ ter waarde van maximaal 2500 euro! Met de Innovatievouchers helpen we initiatiefnemers om activiteiten, evenementen en initiatieven op te zetten die bijdragen aan een levendig en beleefbaar Park Lingezegen!

Financiële drempel deels wegnemen

De komende jaren willen we Park Lingezegen verder doorontwikkelen vóór en dóór de inwoners, ondernemers en verenigingen in en om Park Lingezegen. We komen veel in contact met initiatiefnemers die goede ideeën hebben, maar vaak is geld een drempel. Om die drempel (deels) weg te nemen zijn de Innovatievouchers ontwikkeld. Met de Innovatievouchers willen we zo nieuwe initiatieven in Park Lingezegen verder helpen.

Tot 2500 euro per voucher

Innovatievouchers zijn een financiële bijdrage van maximaal € 2500 euro voor initiatiefnemers die een activiteit, evenement of initiatief in Park Lingezegen op willen zetten. Om in aanmerking te komen voor een Innovatievoucher moet een initiatiefnemer een cofinanciering aan kunnen waarbij de Innovatievoucher maximaal 50% van de totale begroting is.

De Innovatievouchers zijn beschikbaar voor activiteiten, evenementen een initiatieven die vallen binnen de thema’s Natuur & Landbouw, Kunst, Food, Sport & Vitaliteit en Erfgoed. Per thema zijn er twee Innovatievouchers beschikbaar.

Iedereen kan een aanvraag indienen

Iedereen die een activiteit, evenement of initiatief wil opzetten wat raakt aan minimaal één van de vijf thema’s en bijdraagt aan de levendigheid en beleefbaarheid van Park Lingezegen kan een aanvraag voor een Innovatievoucher indienen!

De aanvraagperiode voor een Innovatievoucher loopt van 4 november tot en met 1 maart. Op 1 april wordt bekend gemaakt welke initiatieven een innovatievoucher ontvangen. Het aanvragen van een innovatievoucher kan via www.parklingezegen.nl/innovatievoucher.

 

Misschien vind je deze berichten ook interessant