Help mee de informatievoorziening over onze evenementenlocaties te verbeteren!

Hoe kunnen we de informatie over onze zes locaties voor activiteiten en evenementen beter aanbieden? Dat onderzoekt HAN student Meike Weijde voor ons. Help je haar met afstuderen door de vragenlijst van haar onderzoek in te vullen?

Direct naar de vragenlijst

Park Lingezegen is af en wordt volop gebruikt.  Er zijn al veel mogelijkheden voor allerlei vormen van recreatie maar er is ook ruimte voor activiteiten en evenementen in het Park. Zes locaties in het Park kunnen door omwonenden en initiatiefnemers gebruikt worden om activiteiten en (kleinschalige) evenementen te organiseren.

Om onze dienstverlening te verbeteren onderzoekt onze stagiair Meike hoe we onze communicatie en informatievoorziening over deze zes locaties, en de mogelijkheden voor activiteiten en evenementen, kunnen verbeteren.

Meike onderzoekt dit als afronding van haar opleiding Communicatie aan de Hogeschool Arnhem-Nijmegen. “Met een online vragenlijst en interviews hoop ik inzicht te krijgen in wat de verwachtingen, wensen, behoeften en voorkeuren op gebied van communicatie van omwonenden en initiatiefnemers zijn over de mogelijkheden op de evenementenlocaties. Uiteindelijk breng ik een advies uit aan Park Lingezegen over hoe zij hun informatievoorziening over de locaties kunnen verbeteren.”

Vul de vragenlijst in!

Heb je een paar minuten tijd? Vul dan de vragenlijst van Meike in! Zo help je Park Lingezegen om de communicatie over onze evenementenlocaties te verbeteren én help je Meike met haar afstudeeropdracht.

Je kan de vragenlijst invullen via: https://www.thesistoolspro.com/survey/4qf3x5f8fdeb458ba6.

De verzamelde gegevens worden anoniem geanalyseerd. Mocht je opmerkingen hebben over de vragenlijst, dan horen we dat dat uiteraard graag. Dat kan door een mail te sturen naar: m.weijde@parklingezegen.nl. Alvast ontzettend bedankt!

Misschien vind je deze berichten ook interessant