Denk mee over de toekomst van Park Lingezegen!

Wil jij meedenken over de toekomst van Park Lingezegen? Dan zijn we op zoek naar jou! In 2024 werkt Park Lingezegen aan een nieuwe toekomstvisie. Met deze toekomstvisie wordt een stip op de horizon gezet voor een levendig, beleefbaar en toekomstbestendig park in 2040. Daarbij kunnen we jouw hulp goed gebruiken. Bestuurders, beheerders, bewoners, bezoekers, belangengroepen: iedereen die Park Lingezegen een warm hart toedraagt is welkom om mee te denken!

Toekomstvisie voor Park Lingezegen

De afgelopen vier jaar hebben we veel geleerd over hoe het park gebruikt wordt en groeit. Tegelijkertijd komen er allerlei uitdagingen op Park Lingezegen af. Daarom is het nu tijd om na te denken over hoe Park Lingezegen zich de komende jaren gaat ontwikkelen en wordt in 2024 de nieuwe toekomstvisie voor Park Lingezegen opgesteld. Deze toekomstvisie vormt een stip op de horizon voor de verdere ontwikkeling van Park Lingezegen als levendig en beleefbaar park. 

Denk mee over de toekomst van Park Lingezegen.

Park Lingezegen is van iedereen en iedereen mag meedoen in Park Lingezegen. Daarom willen we graag iedereen die Park Lingezegen een warm hart toedraagt vragen om mee te denken over de toekomstvisie Park Lingezegen in 2040.

Via een online enquête kan iedereen die Park Lingezegen een warm hart toedraagt zijn of haar wensen voor de toekomst doorgeven. Het invullen van de enquête kan tot 6 mei en duurt ongeveer 10 minuten.

Inloopavonden

Daarnaast worden op 23 en 30 april twee inloopavonden georganiseerd waarin de parkorganisatie graag in gesprek gaat met gebruikers over hún ideeën voor Park Lingezegen in 2040! Aanmelden voor de inloopavonden kan via de link onderaan dit bericht.

Alle informatie die met de enquête en de inloopavonden opgehaald wordt, vormt een van de bouwstenen voor de uiteindelijke toekomstvisie.

Meer weten & aanmelden inloopavonden

Wil je meer weten over de toekomstvisie, enquête en inloopavonden? Neem dan een kijkje op: www.parklingezegen.nl/toekomstvisie

Hoe ziet Park Lingezegen er uit in 2040? Dat willen we graag van u weten! (Afbeelding is ter illustratie en met AI gemaakt).

Misschien vind je deze berichten ook interessant