Nieuws

17-12-2020 Laat jouw wens voor Park Lingezegen achter bij de Wensboom! 

Heb jij een wens voor Park Lingezegen waarmee jij denkt dat het mooier, beter of leuker wordt? Laat deze dan achter bij Wensboom aan De Park! De wensboom is geplaatst als symbool voor de afronding van Park Lingezegen en de start van een nieuwe fase van beheer en doorontwikkeling van Park Lingezegen. Samen met inwoners en ondernemers in en rond Park Lingezegen willen we het park mooier maken en dus aan de slag met jullie wensen!  

Wensen voor Park Lingezegen 

Een waterspeelplaats, bloeiende bloemenvelden, een nieuwe wandelroute of misschien wel een vaste plek voor theatervoorstellingen in de open lucht? Je kan ze achterlaten bij onze wensboom door de QR-code op het bordje te scannen. Een keer per kwartaal bekijken we de ingediende wensen en kiezen we er een uit die we samen met de persoon van wie de wens is gaan ontwikkelen. Dus heb je een wens voor Park Lingezegen? Laat deze dan achter bij de Wensboom! 

Wensboom als symbool voor nieuwe fase Park Lingezegen 

De wensboom vormt een symbool voor de overgang van de aanlegfase naar het beheer-  doorontwikkelfase van Park Lingezegen. Met de wensen die achtergelaten worden bij de wensboom wordt Park Lingezegen verder ontwikkeld. Het materiaal waar de boom van gemaakt is (corten-staal) vergaat niet en staat voor de lange duur waarvoor Park Lingezegen aangelegd is.  De Wensboom is ‘digitaal’ in gebruik genomen door Directeur van Park Lingezegen Sven van Rijswijk en beheerder Hans Hendriks. 

Dank aan alle betrokkenen bij de aanleg van Park Lingezegen 

De afgelopen tien jaar is er door velen hard gewerkt aan de aanleg van Park Lingezegen. Met de wensboom willen we alle betrokkenen bij de realisatie van Park Lingezegen van harte bedanken.  

Het oorspronkelijke plan was om afgelopen voorjaar de wensboom te onthullen, tijdens een feestelijke bijeenkomst met alle betrokkenen ter ere van de afronding van Park Lingezegen en de overgang naar de nieuwe fase Dit hebben we meermaals uitgesteld vanwege de uitbraak van het Coronavirus.  

Daarom is ervoor gekozen om de boom juist nu, in de donkere dagen rond kerst, neer te zetten. Met de wensboom brengen we daarom nu ‘wat licht in de donkere dagen’. Volgend jaar gaan we werken aan meerdere ‘wenspunten’ door heel Park Lingezegen, zodat door heel Park Lingezegen bezoekers hun wens voor het Park achter kunnen laten.  

 

Agenda

nieuwsbrief

nieuwsbrief

facebook

facebook-vind-ons-leuk

Reacties zijn gesloten.

×