Nieuws

3-05-2022 Kom 29 mei naar de opening van Hof Bredelaar!  

Zondag 29 mei opent Hof Bredelaar feestelijk haar deuren! Begin dit jaar startte zelfoogsttuin Hof Bredelaar in Park Bredelaar aan de Breedlersestraat in Elst. Inmiddels begint alles op de tuin te groeien en bloeien, een mooi moment voor een feestelijke opening!

Verse groente en fruit direct van het land

In januari 2022 is Hof Bredelaar van start gegaan op Park Bredelaar. Tuinders Angelique van Doormalen en Floor van den Born hebben de afgelopen maanden hard gewerkt om op de tuin biologische groenten, fruit, kruiden en bloemen te verbouwen. En met resultaat! De eerste gewassen staan al te springen om geoogst te worden!

Feestelijke opening op 29 mei

Om te vieren dat het eerste jaar van Hof Bredelaar van start gegaan is, bijna alle oogstaandelen zijn verkocht én om te laten zien wat er allemaal gedaan is op Hof Bredelaar, wordt de zelfoogsttuin op 29 mei feestelijk geopend! De opening wordt opgeluisterd met live muziek van de groep Stone Hot Steel.

Vanaf 11:00 uur ben je van harte welkom voor de inloop met een kop koffie of thee. Om 11:30 wordt Hof Bredelaar officieel geopend waarna je mee kan op een rondleiding door de tuin. Ook aan de inwendige mens is gedacht, rond het middaguur staat er heerlijke soep klaar en kan je zelf broodjes afbakken boven een vuurtje onder het genot van live muziek.

Wie groeit de grootste zonnebloem?

Speciaal voor de kleintjes is er ook een heuse ‘zonnebloemen-groei-wedstrijd’! In een speciaal stukje van de tuin kunnen ze zonnebloemen inzaaien. De zonnebloemen krijgen het hele seizoen om groot te worden. Aan het einde van de zomer wordt gekeken welke zonnebloem het grootste is geworden en die wint een prijs!

Programma

Het volledige programma voor de opening is als volgt:

Vanaf 11:00 uur ben je welkom, om 11:30 wordt Hof Bredelaar Officieel geopend door wethouder Wijnte Hol van gemeente Overbetuwe. Na de opening kan je mee op rondleiding door de tuin, genieten van muziek en lekkers van het vuur, meedoen aan de zonnenbloemenwedstrijd of zelf even rondkijken. Het programma eindigt rond 14:00 uur.

Kom je langs? Kom dan op de fiets! Bij Hof Bredelaar is beperkt parkeergelegenheid!

Praktische informatie

Hof Bredelaar kan je vinden in Park Bredelaar, Breedlersestraat 7A in Elst. Je bent van harte welkom om bij de opening aanwezig te zijn, om een beetje rekening te kunnen houden met hoeveel eten en drinken er moet zijn vragen we je van te voren om door te geven of je wilt komen én met hoeveel personen via het onderstaande formulier.

Reacties zijn gesloten.

×