verhalen

18-04-2013 Een nieuwe website, een nieuwe reeks webloggen

Een nieuwe website, een nieuwe reeks webloggen. Ik mag het spits afbijten en kijk eerst nog maar even op de ‘testversie’ van de nieuwe site. Wow, wat ziet íe er mooi uit. Goed werk Dianne en Willemien!! Hiermee kunnen we weer een paar jaar vooruit. Ik blader nog even door m’n agenda en besluit een paar hoogtepunten uit de week te pakken.

 

Maandagochtend. Zoals altijd op maandag volop levendigheid op het projectbureau. De ene week teamoverleg, de andere week alleen met de projectleiders. Deze week zitten we met z’n allen om tafel. Het belangrijkste agendapunt: de verhuizing. Op 26 april gaan we naar onze nieuwe locatie aan De park 10. Desiree heeft een indrukwekkende lijst gemaakt met dingen die gebeurd zijn, nog moeten gebeuren en wat we ‘zelf ‘ nog moeten doen. Dat laatste is vooral opruimen en inpakken en weer uitpakken. Voor de computers, telefoons, gas, water, elektra, sleutels, schoonmaak etc ‘wordt gezorgd’.

 

Woensdagochtend ga ik naar de presentatie van het programma Gelderse Gebiedsontwikkeling aan de Gelderse Statenleden in het provinciehuis. Park Lingezegen is namelijk één van de projecten uit het gebiedsontwikkelingsprogramma. Anton de Kleijn en Piet Nibbelink gaan mee als ‘externen’. De presentatie is leuk georganiseerd in verschillende speeddaterondes. De opkomst is prima en de gesprekken met de statenleden zijn informatief en plezierig. Goed om te merken dat onze statenleden nog steeds zo geïnteresseerd zijn in Park Lingezegen.

 

Donderdagavond staat de bijeenkomst ‘Landgoed Doornik ‘op het programma. Coen van Dijk lichtte in een hele heldere presentie het definitieve ontwerp voor landgoed Doornik nog een keer toe en legde uit hoe we bij de uitvoering te werk zullen gaan. Hierbij ontkomen we er soms niet aan dat er wat groen moet sneuvelen omdat we explosieven gaan ruimen of een fietspad gaan aanleggen. De sfeer in de bijeenkomst is constructief, de meeste mensen gaan tevreden naar huis. Een aantal had gehoopt dat de fietspaden smaller zouden worden dan in de het ontwerp staat. We hebben hen moeten teleurstellen.

 

Vrijdagochtend staat een ‘PO’tje met één van onze DB/AB-leden – Barth van Eeten – op het programma. Handig, dan kan ik Barth meteen van vertellen over de bijeenkomst van de avond ervoor en de AB-vergadering van maandag voorbespreken. Ook met onze AB/DB-voorzitter Josan Meijers, heb ik in de loop van de ochtend een afspraak om de vergadering van maandag voor te bereiden.

 

Als ik vrijdag aan het eind van de dag op m’n fiets stap is het heerlijk weer. Een deel van m’n fietsroute gaat vlak langs het park. De omgeving ligt er nog een beetje kleurloos bij, dat zal binnenkort veranderen. De lente zit in de lucht, binnenkort staat alles weer in bloei. ik kan er haast niet meer op wachten.

 

Jan Willem Kamerman

Parkdirecteur

nieuwsbrief

nieuwsbrief

Download de app

facebook

facebook-vind-ons-leuk

Geef een reactie

×