nieuws

7-04-2017 Culinaire samenwerking in Park Bredelaar!

Ondernemers Antoin Buiting en Rembert van Noort zijn begonnen om vanuit Park Bredelaar culinaire producten uit Park Lingezegen de regio Arnhem/Elst in te brengen! De initiatiefnemers hopen zo meer mensen te laten genieten van smaakvolle streekproducten en meer beleving aan Park Bredelaar te geven.

Beide ondernemers hebben hun bedrijf gehuisvest op Boerderij De Bredelaar, aan de Breedlersestraat in Elst, naast het gelijknamige Park Bredelaar. Antoin Buiting verzorgt met zijn onderneming ‘De Buitenkok’ workshops en catering op houtvuur. Rembert van Noort gaf zijn bedrijf zijn eigen voornaam: ‘REMBERT’. Hij bezorgt producten van boeren uit de buurt thuis bij klanten.

‘Vers & Klaar’

“De heerlijkste geuren komen voorbij op het erf, als Antoin in zijn potten staat te roeren”, aldus Rembert. Antoin vult aan: “Zo ontstond het idee om vers bereide kant en klare maaltijden van De Buitenkok te gaan leveren aan de klanten van REMBERT.” Sinds januari van dit jaar kookt Antoin wekelijks een ander gerecht voor wat inmiddels ‘Vers & Klaar’ is gaan heten. Antoin maakt daarbij graag gebruik van de producten die Rembert bij boeren en ambachtelijke producenten uit de regio verzamelt.

Nog meer samenwerking in de nabije toekomst!

Ondertussen is bij De Bredelaar een derde culinaire ondernemer neergestreken, Tim Delissen uit Elst. Hij verzorgt catering en private diners. Ook werkt hij als freelance kok. Tim sluit zich graag aan bij deze samenwerking. Tim en Antoin zijn zelfs van plan samen een nieuw cateringbedrijf op te richten: De Goesterij. Antoin vertelt dat het initiatief tot samenwerken daarmee nog niet af is: “We willen van erf en Park Bredelaar een culinaire broedplaats maken waar ondernemers en Park kunnen samenwerken en elkaar kunnen helpen zich te ontwikkelen”.

 

nieuwsbrief

nieuwsbrief

Download de app

facebook

facebook-vind-ons-leuk

Reacties zijn gesloten.

×