Openlucht Vlooienmarkt Park Lingezegen

  • Zondag, 28-07-2024
  • 09:00 - 16:00 uur
    • Evenemententerrein Park Lingezegen
    • De Park (t.h.v. nr 10), 6661 NW Elst

Op zondag 28 juli, van 9-16 uur, is er een grote openlucht vlooienmarkt op het Evenemententerrein Park Lingezegen, met tweedehands antiek curiosa, snuisterijen, brocante, huisraad, kleding en nog veel meer te koop! Er is catering aanwezig en een terras met toiletten.

De markt is opgesteld in kramen en kofferbakmarkten. Ook zijn er oude ambachten en zijn voedselbossen de Parkse Gaard en Santackergaard en de Schaapsudde aanwezig met een kraam waar zij hun producten aanprijzen.

Wil je de markt bezoeken? Dat kan natuurlijk! Je bent van harte welkom van 9-16 uur op het Evenemententerrein Park Lingezegen aan De Park in Elst (navigatie: De Park 10, 6661 NW, Elst).

Entree & Parkeren

De entree is 3,50 voor volwassenen. Kinderen tot 12 jaar mogen onder begeleiding gratis naar binnen. Parkeren is gratis maar kom zo veel mogelijk te voet of met de fiets.

Meer weten of kraamhouder worden?

De Openlucht vlooienmarkt wordt georganiseerd door Animo Vlooienmakrten. Voor meer informatie kan je kijken op www.animo-vlooienmakrten.nl of bellen met 06-39108152. Daar kan je ook meer informatie krijgen als je als verkoper op de markt wil staan.

Misschien vind je deze evenementen ook interessant