Concours Hippique Lingezegen 2024

  • Zaterdag, 31-08-2024 t/m Zondag, 01-09-2024
    • Evenemententerrein De Park
    • De Park (t.h.v. nr 10), 6661NW Elst

Concours Hippique Lingezegen is terug en brengt ook dit jaar twee dagen paardensport naar Park Lingezegen! Het beloven weer twee prachtige dagen te worden voor iedereen die van paardensport houdt. Met wedstrijdelementen, een stro-dorp, een kleine markt en een gezellig hapje en een drankje is er voor iedereen wat wils.

Zaterdag 31 augustus

Zaterdag staat in het teken van de dressuur paarden en pony’s in de klassen B t/m M2 voor zowel de wedstrijdruiter als de amateur ruiter (zonder startkaart). De amateur ruiters kunnen op deze manier kennismaken met de wedstrijdsport en ervaren hoe het is om onder officiële omstandigheden een proef te rijden. 

Ook zijn er Bixie rubrieken, zowel springen als dressuur en een verkleedparade voor de allerkleinste, denk aan +/- 3 tot 8 jaar. Bixie is speciaal voor de allerkleinste, hulp van ouders is toegestaan. 

Zondag 1 september

Zondag staat in het teken van de aangespannen sport met hackneys, Friezen, Shetlanders en tuigpaarden. Er staan dit jaar meerdere kampioensrubrieken op het programma waaronder de gig class! Dit zijn prachtige tweewielige wagens. De aanspanningen zijn er in enkelspan, tweespan en tandem. 

Misschien vind je deze evenementen ook interessant