Informatie

Datum
Zaterdag 30 september 2017  (tijd nog niet bekend).

Start en finish
De Park 12
6661 NW Elst

 

Teams estafette
Een team bestaat uit 4 deelnemers die elk één ronde van 5 kilometer lopen. De eerste lopers van alle teams starten gezamenlijk . Bij binnenkomst van de eerste lopers van een team, vertrekt de volgende loper. Van belang is dat de laatste loper van het team herkenbaar is aan de rode balk op het startnummer. Iedere deelnemer krijgt zijn of haar individuele tijd. De totaaltijd van de vier deelnemers bepaalt de eindtijd en is bepalend voor het eindklassement. De volgorde van de lopers bepaalt u zelf door de volgorde waarin u ze invoert in het inschrijfformulier. U kunt tot een nader te bepalen datum zelf de volgorde nog aanpassen.

 

In het kort
Elk team moet bestaan uit vier lopers.
Een loper mag maar één keer voor één team starten.
Alle vier lopers lopen hetzelfde parcours van 5 km.
Inschrijving is mogelijk in de klassen:

  • dames
  • heren
  • mix
  • atletiekverenigingen
  • jeugdteam (t/m 15 jaar)

 

Deelnamekosten
Inschrijfgeld voor de estafette is: informatie volgt (betaling na ontvangst factuur).

 

Inschrijven kan t/m: informatie volgt.

Ga naar het inschrijfformulier voor de Estafetteloop >

 

Prijzen
Voor elke categorie is er een mooie prijs voor het winnende team.

 

Voorzieningen
Bij de start/finish zijn toiletten en verkleedruimten. Ook kun je je kleren en andere spullen afgeven en laten bewaken. De organisatie is niet aansprakelijk voor eventueel verlies van spullen.

EHBO’ers zorgen ervoor dat eventuele medische zorg die nodig is, zo optimaal mogelijk verloopt. Deelname is voor eigen risico.

 

Contact
Voor meer informatie over de Lingezegenloop kunt u contact opnemen met Henk Bruggeman, henk@ikbendeloper.nl, telefoon 06-41 81 85 92.

 

Tijdschema 2016 (wordt nog aangepast voor 2017)

12.00 uurWedstrijdsecretariaat geopend voor afhalen startnummers
13:00 uurStart estafette 4 x 5 km
15:15 uurPrijsuitreiking Estafetteloop

 

Kom met de fiets!
Woon je in de buurt? Kom dan vooral op de fiets, dat is het makkelijkst. Dichtbij het parcours is fietsparkeergelegenheid.

Met de auto
Je kunt parkeren langs De Park (P1). Als het daar vol is, kun je parkeren langs de 1e Weteringsewal (P2). Let op: tijdens de Lingezegenloop wordt de 1e Weteringswal (Elst) afgesloten voor doorgaand verkeer.  Volg de aanwijzingen van de verkeersregelaars op. Er is dus geen shuttlevervoer meer vanaf de Rijkerswoerdse Plassen, zoals in de voorgaande jaren.

Openbaar vervoer
Met het openbaar vervoer is De Park helaas moeilijk te bereiken; vanaf station Arnhem-Zuid of station Elst is het zeker een half uur wandelen. Bij station Elst is een beperkt aantal ov-fietsen beschikbaar (kluis), vanaf daar is het 10 minuten fietsen naar De Park 10 in Elst.

parcours

 

logo park lingezegen
twitter header