logo

Wijnte Hol

Wijnte Hol
Lid Dagelijks Bestuur

 

Contactgegevens

telefoon: (0481) 36 23 00

email: bestuurssecretariaat@overbetuwe.nl

 

 

 

Beschrijving

Wijnte Hol is sinds mei 2014 wethouder bij de gemeente Overbetuwe. Hij is o.a. verantwoordelijk voor Financiën, Evenementen, Recreatie & Toerisme en namens de gemeente Overbetuwe lid van het Dagelijks Bestuur van Park Lingezegen.

Park Lingezegen is een prachtig gebied dat de komende jaren verder tot bloei zal komen. Letterlijk en figuurlijk. Zowel het bestaande landschap dat we in ere houden, als de plekken waar we de natuur een handje helpen en plaatsen waar we nieuwe natuur laten ontstaan. Ons park biedt heel veel kansen waar we gebruik van kunnen maken. Ik help daar graag aan mee.

Tegelijkertijd moeten we ook zuinig zijn op ons landschap en er goed voor zorgen. Dat doen we met elkaar. Als bestuur en ook samen met de gebruikersraad. En ook al die bezoekers en bewoners moeten samen Park Lingezegen zo goed mogelijk gebruiken.

Laten we er vooral ook van genieten. Van de natuur, de recreatieve routes, festiviteiten of bezienswaardigheden. Of om lekker te sporten, zelf doe ik dat ook. Een van mijn favoriete hardlooprondjes ligt “om de hoek” in Park Lingezegen: Heerlijk!

Als bestuurslid en als gebruiker ben ik trots op ons park.

 

 

 

>> terug naar het bestuur

nieuwsbrief

nieuwsbrief

facebook

facebook-vind-ons-leuk

×