werkzaamheden

14-04-2014 Wegafsluiting De Vergert en Breedlersestraat

Vanaf maandag 14 april zijn de Breedlersestraat en de Vergert in Bemmel (vanaf de Dikelsestraat tot aan de Breedlersestraat) afgesloten voor het doorgaand verkeer.

 

Aannemersbedrijf Bruil uit Ede verricht de werkzaamheden. De Breedlersestraat is afgesloten van 14 april t/m 9 mei. De Vergert is afgesloten van 14 t/m 28 april. Zowel fietsers als het doorgaande verkeer zullen met bebording omgeleid worden.

 

De werkzaamheden aan de Breedlersestraat en De Vergert zijn onderdeel van de ontwikkeling van De Linten in deelgebied De Buitens. Tijdens deze werkzaamheden zijn nieuwe watergangen gegraven, worden nieuwe bermen ingericht en de weg is dan opnieuw geasfalteerd. Ook planten de aannemers nieuwe bomen. De werkzaamheden aan De Linten wordt in vier fasen uitgevoerd. Na deze werkzaamheden is fase één afgerond. De volgende fase zal betrekking hebben op de Heuvelsestraat.

 

Lees meer over de werkzaamheden van De Linten>

 

Voor vragen over de afsluiting of de werkzaamheden kunt u contact opnemen  via tel: 088-0109333 of via e-mail info@parklingezegen.nl.

 

Nieuwe sloten en bomen langs de weg

nieuwsbrief

nieuwsbrief

Download de app

facebook

facebook-vind-ons-leuk

Reacties zijn gesloten.

×