Nieuws

12-09-2022 Wandelaars, maak je klaar voor de 2e editie van de Elstars Lingezegen Najaarstocht!

Nog maar een paar dagen en dan kunnen wandelliefhebbers de schoenen weer aantrekken voor de tweede Elstars Lingezegen Najaarstocht, georganiseerd door WSV Elstars! Op 17 september kunnen wandelaars een tocht van 10, 15 of 25 kilometer lopen door Park Lingezegen.

Na een succesvolle eerste in 2021 organiseert WSV Elstars in september de tweede editie van hun Najaarstocht in samenwerking met Park Lingezegen. Nieuw dit jaar is een route van 10 kilometer naast de bestaande routes van 15 en 25 kilometer.

Alle drie de routes lopen door het noordelijk deel van Park Lingezegen. Over de oude Notenlaan aan De Park, langs de rietmoerassen in het Waterrijk en over Spoorbrug de Hoge Noot en delen van het Romeinse Lint. Voor iedereen is er wat wils langs de route!

Wandelaars in Park Lingezegen. Afbeelding ter illustratie.

Afstanden & Starttijden

Alle tochten starten vanaf Landerij De Park (De Park 12, 6661 NW Elst). Om de starttijden van de deelnemers te spreiden kunnen de wandelaars voor de 25 kilometer een uur eerder starten dan de wandelaars voor de 10 en 15 kilometer. De starttijden zijn:

  • 25 km: tussen 8:00 – 11:00 uur
  • 15 km: tussen 9:00 – 12:00 uur
  • 10 km: tussen 9:00 – 12:00 uur

Onderweg zijn op iedere afstand 1 of meerdere rustpunten. Finish is weer bij Landerij De Park. De startlocatie sluit om 17:00 uur.

Kosten & Aanmelden

Voor de tocht wordt een kleine bijdrage gevraagd. Voor een kleine extra toelage ontvang je aan het einde van de tocht ook nog een medaille als bewijs van je deelname. De deelnamekosten zijn:

  • 4 euro zonder medaille
  • 6 euro met medaille

KWBN- en SGWB-leden krijgen 1,- korting. Kinderen tot 10 jaar lopen gratis mee.

Vooraf aanmelden is niet nodig, dat kan ter plekke.

Dus trek je wandelschoenen aan en doe 17 september mee met de Elstars Lingezegen Najaarstocht!

Mede mogelijk gemaakt door Park Lingezegen

De Elstars Lingezegen Najaarstocht is mede mogelijk gemaakt vanuit een door Park Lingezegen toegekende Innovatievoucher.

Agenda

nieuwsbrief

nieuwsbrief

facebook

facebook-vind-ons-leuk

Reacties zijn gesloten.

×