logo

The Colorfield Performance

De hele zomer van 2021 kunnen bezoekers van Park Lingezegen genieten van The Colorfield Performance, een uniek landartproject dat opgesteld wordt op het Evenemententerrein aan De Park. Onder leiding van initiatiefnemer Dirk Hakze zullen 500 kunstenaars een uniek kunstwerk in de open lucht realiseren.

Uniek tijdelijk kunstwerk op De Park

The Colorfield Performance is een uniek kunstproject. Op het evenemententerrein worden 500 panelen van 1,22 x 1,22 meter opgesteld, die door de zomer heen beschilderd worden door kunstenaars uit binnen- en buitenland. Al eerder verzorgde monumentaal vormgever Dirk Hakze verschillende geslaagde edities van The Colorfield Performance in onder andere Sloten en Schiermonnikoog.

 

 

Dirk Hakze aan het werk tijdens de opbouw van The Colorfield Performance.

Gezamenlijk kunstwerk

De kunstenaars die elke dag in steeds wisselende groepjes werken komen uit 19 verschillende landen. Iedere kunstenaar kan zijn eigen invulling geven aan het paneel en gezamenlijk vormt het een prachtig en kleurrijk geheel. Dit uiteindelijke ‘Gesamtkunstwerk’ vormt vanaf een hoger gelegen punt een wonderbaarlijk mooi schouwspel als alle kleuren met elkaar gaan interfereren.

De hele zomer te zien in Park Lingezegen!

The Colorfield Performance is de hele zomer te zien op het evenemententerrein Park Lingezegen en is vrij te bezoeken voor geïnteresseerden. Vanaf 1 maart wordt gestart met opbouwen, van 15 april tot en met 31 augustus zijn de kunstenaars aan het werk. Daarna zal het kunstwerk nog tot en met 3 oktober in zijn geheel blijven staan.

LAATSTE NIEUWS

Meedoen?

Een groot aantal kunstenaars heeft zich al aangemeld om deel te nemen aan The Colorfield Performance, maar er is nog plek voor kunstenaars uit de regio. Heb je interesse om mee te werken aan dit unieke tijdelijke kunstwerk in de open lucht?

 

Meld je dan aan via: www.thecolorfieldperformance.nl

Meehelpen?

De organisatie van The Colorfield Performance is op zoek naar vrijwilligers die willen helpen met bijvoorbeeld het  opbouwen, het plaatsen van de panelen of in de zomer hand- en spandiensten willen verrichten. Wil je als vrijwilliger meewerken aan de realisatie van dit unieke project?

 

Meld je dan aan via www.thecolorfieldperformance.nl!

Routebeschrijving & Bereikbaarheid The Colorfield Performance

Wilt u naar The Colorfield Performance komen? Dan kan u het beste uw navigatie of Google Maps instellen op De Park 10 in Elst (Gelderland).

Wilt u meer informatie over hoe hier te komen? Kijk dan op onze webpagina over 'Routebeschrijving & Bereikbaarheid The Colorfield Performance'

nieuwsbrief

nieuwsbrief

facebook

facebook-vind-ons-leuk

×