logo

Sylvia Karres

Sylvia Karres - Copyright Arjaan Hamel bewerktSylvia Karres

supervisor

 

Contactgegevens:

telefoon: 035 6422962

email: parklingezegen@karresenbrands.nl

 

 

 

Beschrijving

Park Lingezegen is een bijzonder project. Niet alleen is de omvang van het gebied uitzonderlijk, maar ook de aard van de opgave. Het transformeren van een agrarische gebied tot een gevarieerd en uitnodigend landschapspark met een groot aantal deelgebieden en veel betrokken partijen vraagt om een zorgvuldige coördinatie.

 

Ik ben landschapsarchitect en directeur van Karres en Brands landschapsarchitecten, en tevens supervisor Ruimtelijke Kwaliteit voor Rijkswaterstaat voor het project Schiphol-Amsterdam-Almere (SAA). Ook voor Park Lingezegen vervul ik de rol van supervisor, en ben ik beoogd voorzitter van het nog op te richten kwaliteitsteam. Dat betekent dat ik gevraagd en ongevraagd advies geef op het gebied van planvorming, uitvoering en beheer, zowel bij de landschapsinrichting als de bouwkundige en functionele transformaties. .

 

Ik vind het belangrijk en inspirerend de betrokken partijen te stimuleren en de grote lijnen, ruimtelijke kwaliteit en samenhang gedurende het planproces te bewaken. Het realiseren van een landschapspark als Park Lingezegen vraagt niet alleen om een inspirerende visie en goede ontwerpen. Ook de organisatie van de uitvoering en de afstemming van de verschillende deelprojecten zijn daarbij van belang.

 

>> terug naar het bestuur

nieuwsbrief

nieuwsbrief

facebook

facebook-vind-ons-leuk

×