nieuws

11-05-2017 Streekmarkt in Park Bredelaar

Zondag 28 mei organiseert Park Bredelaar de tweede editie van hun streekmarkt. Vorig jaar ging de streekmarkt samen met de opening van het park en ondanks het regenachtige weer kwamen er ruim 750 bezoekers op af. Een goede reden om het dit jaar nog eens dunnetjes over te doen!

Activiteit in elke hoek!

Heel Park Bredelaar zal op zondag 28 mei gevuld zijn met activiteiten. In iedere hoek van het park zal wat te doen zijn. De streekmarkt wordt dit jaar uitgebreid met extra activiteiten, zoals knutselactiviteiten voor kinderen, een groot horecaterras waar u kan genieten van een hapje en een drankje, live muziek en zelfs een heuse ‘mini blubberrun’. Dat laatste zal buiten Park Bredelaar plaats vinden.

Iedereen die een ambachtelijk, biologisch en/of een streekproduct aanbiedt of promoot is welkom. Ook andere verenigingen of stichtingen zijn van harte welkom! Het belooft een gezellige dag te worden voor jong en oud. De streekmarkt is van 12:00 tot 17:00 uur.

Deelnemen als standhouder?

Als u interesse heeft in een kraam op de streekmarkt, dan kunt u één van de ruim 30 kramen huren. Het huren kost € 30,00 per kraam (3 meter). Als u stroom nodig heeft dan betaalt u € 5,00 extra. U dient het bedrag bij aankomst contant te voldoen bij onze penningmeester.
Daarnaast zijn er mogelijkheden om ambachtelijke demonstraties te verzorgen op een van de demonstratieplekken. Het verzorgen van een demonstratie/promotie is gratis indien u geen marktkraam nodig heeft. Wees er snel bij want vol = vol!
Heeft u nog vragen over de streekmarkt, dan kunt u contact opnemen met Antoin Buiting (06 55 12 13 89) of Tessa Pieffers (06 20 60 06 09). Of stuur een mail naar info@parkbredelaar.nl

Agenda

nieuwsbrief

nieuwsbrief

Download de app

facebook

facebook-vind-ons-leuk

Reacties zijn gesloten.

×