logo

Stage ‘Een dagje Park Lingezegen’

Wil jij een stage waarin je zeer actief bent met onder andere organiseren, samenwerken met partners en zodoende een nieuw aanbod creëren en verbeteren binnen Park Lingezegen. Dan is de stageopdacht ‘Een dagje Park Lingezegen’ wat voor jou!  

‘Een dagje Park Lingezegen’ 

Park Lingezegen werkt aan een educatieprogramma voor basisschoolleerlingen; ‘Een dagje Park Lingezegen’. In het voorjaar 2022 is er een pilot geweest waarbij basisschoolleerlingen een ‘Dagje Park Lingezegen’ konden beleven. Tijdens deze dag maakten ze kennis met alles wat het park te bieden heeft: sport, spel, erfgoed, kunst natuur en landbouw.  

Vanuit de parkorganisatie ligt de wens er om deze pilot nu om te zetten in een doorlopend aanbod van ‘Een dagje Park Lingezegen’.  

De opdracht binnen de stage is al volgt, in de periode Februari tot Juli ben je bezig met het organiseren (partners, sponsoring, praktische zaken) van een activiteitendag voor basisscholen tijdens de Week van de gezonde jeugd in juni 2023. Dit doe je vermoedelijk met andere studenten van andere expertise (zoals Sportkunde, Commerciële economie of andere). 

Wie zoeken wij? 

Je bent initiatiefrijk en niet bang om nieuwe dingen op te pakken. Daarbij werk je zelfstandig maar hou je altijd contact met je collega’s. Je weet prioriteiten te stellen en kan als het nodig is improviseren.  De stageperiode is januari/ februari 2023 tot en met juni 2023.

Wat bieden wij? 

Je komt te werken in een klein maar gezellig team. Samen werken we aan het beheer, doorontwikkeling van aanbod en leefbaar- en levendigheid in Park Lingezegen. Je krijgt een mooie en inspirerende leeromgeving waar jouw werk ook echt een bijdrage levert aan de levendigheid en beleefbaarheid van Park Lingezegen. 

Verder:  

  • Heb je de mogelijkheid om  je stage vrij in te delen. 
  • Mogelijkheden om hybride te werken.  
  • Krijg je een stagevergoeding. 

 

Enthousiast geworden? 

Lijkt het jou mooi om ‘Een dagje Park Lingezegen’ naar een volgend plan te helpen? Of wil je meer weten over deze stagevacature? Neem dan contact op met Wilko Brom, Netwerkmakelaar Sport & Vitaliteit, via sport@parklingezegen.nl.

Agenda

nieuwsbrief

nieuwsbrief

facebook

facebook-vind-ons-leuk

×