logo

Stage Communicatie, Marketing of Journalistiek 

Doe jij een HBO-opleiding Communicatie, Marketing of Journalistiek? En wil je stagelopen bij een organisatie die werkt aan het groen en levendig houden van Park Lingezegen? Dan ben je bij ons aan het goede adres! 

 

In September en februari hebben we plaats voor een stagiair om een afstudeerstage te doen. Tijdens je stage ondersteun je in allerlei communicatiewerkzaamheden zoals de (web)redactie, het opstellen van nieuwsbrieven, ontwerpen van flyers, maken van video’s en nog veel meer communicatiewerkzaamheden. Ook is er ruimte om een eigen onderzoek te doen.  

Wat breng jij mee?  

Je bent initiatiefrijk en niet bang om nieuwe dingen op te pakken. Daarbij werk je zelfstandig maar hou je altijd contact met je collega’s. Je weet prioriteiten te stellen en kan als het nodig is improviseren.  

Wat bieden wij? 

Je komt te werken in een klein maar gezellig team. Samen werken we aan het beheer, doorontwikkeling en leefbaar- en levendigheid in Park Lingezegen. Je krijgt een mooie en inspirerende leeromgeving waar jouw werk ook echt een bijdrage levert aan de levendigheid en beleefbaarheid van Park Lingezegen.  

 

Wil jij voor jouw communicatie, marketing of journalistiekopleiding afstuderen bij Park Lingezegen? Neem dan contact op met Youri Jongkoen, Communicatieadviseur en woordvoerder van Park Lingezegen via y.jongkoen@parklingezegen.nl! 

×