nieuws

15-05-2018 Save the date: Foot & Food Festival en Lingezegenloop 2018!

Zet het in je agenda: zaterdag 22 september is de tweede editie van het Foot & Food Festival in Park Lingezegen. Het sportiefste en smakelijkste evenement van de regio! Tijdens het Foot & Food Festival is ook de vijfde editie van de Lingezegenloop, de gezelligste estafetteloop van de regio!

Na een succesvolle (en licht regenachtige) eerste editie vorig jaar wordt dit najaar de tweede editie van het Foot & Food Festival georganiseerd. Op zaterdag 22 september wordt het evenemententerrein in De Park weer gevuld met foodtrucks, streekmarkt en sportieve activiteiten. Kom genieten van muziek, lekker (lokaal) eten of kom de deelnemers van de Lingezegenloop aanmoedigen!

Vijfde editie Lingezegenloop

Net als vorig jaar zal tijdens het Foot & Food Festival weer de Lingezegenloop plaatsvinden. Extra bijzonder is dat dit de vijfde editie de leukste Estafetteloop van de regio is. In teams van vier personen loop je ieder vijf kilometer over een gecertificeerd parcours in De Park. En wat is leuker dan na afloop nog even gezellig samen genieten van muziek, lekker eten en gezelligheid? De inschrijving is inmiddels opgesteld, zowel voor de Lingezegenloop, als voor de kidsrun!

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over Foot & Food Festival? Hou dan onze website in de gaten of check het evenement op Facebook!

nieuwsbrief

nieuwsbrief

facebook

facebook-vind-ons-leuk

Reacties zijn gesloten.

×