logo

Ronald Paping

 

Ronald Paping

lid algemeen bestuur

 

Contactgegevens

telefoon: 026 – 377 4604

email: ronald.paping@arnhem.nl

 

 

 

Beschrijving

 

Park Lingezegen is een prachtige entree aan de zuidkant van Arnhem. Het park is nog niet helemaal ‘af’ maar er is de afgelopen jaren heel hard gewerkt om natuur, cultuur, recreatie en landbouw een volwaardige plek te geven. Alle bewoners van de regio Arnhem Nijmegen kunnen er wandelen en fietsen en deelnemen aan allerlei leuke en sportieve evenementen. Ik fiets er zelf ook graag doorheen, prachtig! Heel mooi dat een actieve club mensen zorgt dat er zowat het hele jaar wat te beleven valt in Lingezegen.

Wat mij ook aanspreekt is dat er voor de verschillende onderdelen goed onderzoek gedaan is (en wordt) naar duurzame maatregelen. Bijvoorbeeld voor Waterrijk. De naam zegt het al: Water staat centraal in dit deel van Lingezegen, water om te bergen, water om te spelen en water voor natuur.
Bij de aanleg is gezocht naar slimme oplossingen voor het kort of langer bergen van water. Tegelijkertijd wordt ook gekeken naar waterkwaliteit en –kwantiteit voor natuur, recreatie en landbouw in het park, én naar biomassaproductie voor duurzame energie.

Al met al is Park Lingezegen een complete natuurbeleving. Ik hoop dat steeds meer inwoners van onze regio de weg naar dit mooie en veelzijdige gebied zullen vinden. Vanuit Arnhem blijf ik de ontwikkelingen volgen. Misschien tot ziens in Park Lingezegen!

Ronald Paping is wethouder van de gemeente Arnhem en namens die gemeente lid van het algemeen bestuur.

 

 

 

>> terug naar het bestuur

nieuwsbrief

nieuwsbrief

facebook

facebook-vind-ons-leuk

×