nieuws

24-09-2018 Regen zit Foot & Food Festival dwars

De weersverwachtingen waren goed, de realiteit minder. De tweede editie van het Foot & Food Festival in Park Lingezegen had erg te lijden onder de regen die vanaf 15.00 uur over De Park trok. Het hield de lopers van de Lingezegenloop overigens niet tegen. Zij liepen, weer of geen weer, snelle tijden over het parcours!

Helaas zat het weer dit jaar het Foot & Food Festival in de weg. Bij het opbouwen van de kramen leken de voorspellingen nog goed maar in de loop van de middag veranderde dat snel. De regen bleef gestaag vallen en hield niet meer op.

De streekmarkt werd in overleg geannuleerd, maar de Lingezegenloop ging door. Ruim 120 deelnemers en 25 deelnemers aan de kidsrun liepen, ondanks de regen, hele scherpe tijden. Het enthousiasme van de lopers en de inzet van de lopers was ondanks de frisse omstandigheden hartverwarmend om te zien.

Team-pursuit

Nieuw dit jaar was de Team-pursuit. Normaliter werd de Lingezegenloop als estafetteloop gedaan maar dit jaar was gekozen voor een Team-pursuit variant. Alle lopers van een team starten tegelijktijdig. Tussen de teams was 1 minuut ruimte. De lopers liepen dit jaar snelle tijden en warmden zich na afloop onder de tent op het festivalterrein met een hapje en een drankje bij een van de aanwezige stands. Wethouder Wijnte Hol (die zelf ook met een team meeliep) deed de prijsuitreiking.

Uitslagen Lingezegenloop

Bij de mannen ging de winst naar het team Social Mile #1 met een uitstekende tijd van 1:18:10. Het gelegenheidsteam Running Ladies was het snelste vrouwenteam met een tijd van 1:56:30. Het snelste mixteam was Magnum Lopers en streed fanatiek mee in de voorste gelederen en eindigde in 1:19:48. Het snelste jeugdteam was De Beteren met een tijd van 1:21:40.

Alle uitslagen, inclusief individuele tijden, vind je op: lingezegenloop/uitslagen-2018

Bekijk ook de Lingezegenloop nog als terugblik in beeld: https://parklingezegen.nl/lingezegenloop/fotos-video/ 

nieuwsbrief

nieuwsbrief

Download de app

facebook

facebook-vind-ons-leuk

Reacties zijn gesloten.

×