nieuws

6-07-2018 Park Lingezegen voortaan nog toegankelijker

Lia van de Kaa liet zich op zondag 1 juli met een speciale Struinrolstoel, de Wombat, door Park Lingezegen rijden door wethouder Rob Engels. Hiermee is het startsein gegeven van de gratis uitleen van deze all-terrain rolstoel in de gemeente Overbetuwe. Eén van de uitleenlocaties is Landerij De Park in Elst.

Van de geijkte paden af

Zo wil de Stichting Gehandicaptenplatform Overbetuwe, in samenwerking met de firma Offtheroadwheels uit Oosterhout, iedereen met een mobiliteitsbeperking in de gemeente Overbetuwe de mogelijkheid bieden om ook eens een stukje verder te komen dan de geijkte paden. Om weer eens het water in te gaan of over het strand te kunnen rijden, met de kinderen mee te kunnen… Of op een stil plekje in de natuur te komen. Het gaat om een proef die tot 1 oktober 2018 loopt.

Reserveer de Wombat snel

Wil je een keer naar Park Lingezegen, de Rijkerswoerdse Plassen, Strandpark Slijk Ewijk, Hemmen, Zetten of een andere locatie? Maak dan een afspraak (tenminste één dag van tevoren) met Jeanne Verdijk (SGO), telefoon (0481) 37 65 95 of mail naar jj.verdijk@kpnmail.nl. De Wombat wordt dan naar de gewenste plek gebracht en ook weer opgehaald. Er wordt een borg gevraagd van 20 euro. Je moet wel zelf een duwer meebrengen.

nieuwsbrief

nieuwsbrief

facebook

facebook-vind-ons-leuk

Reacties zijn gesloten.

×