verhalen

22-04-2015 Park Lingezegen smaakt naar meer

‘Goed eten en drinken.’ Dat doen we in Nederland graag. Én Park Lingezegen heeft er uitstekende mogelijkheden voor. Om dat te laten zien organiseren we op 28 juni 2015 de Dag van Park Lingezegen met eten en drinken als overkoepelend thema. De voorbereidingen zijn in volle gang.

Wandelen en fietsen, kajakken of naar een kasteel: een bezoek aan Park Lingezegen maakt geheid hongerig en dorstig. Gelukkig heeft het park ook voor de inwendige mens veel te bieden: van restaurant en café, landwinkel en theeschenkerij, tot zelfs wijnfort en fruitomaat. Park Lingezegen bruist en smaakt naar meer!

Daarom is voor de Dag van Park Lingezegen 2015 ‘Goed eten en drinken in Park Lingezegen’ als thema gekozen. De Gebruikersraad gaat de kar dit jaar trekken. De eerste overleggen zijn achter de rug, een projectgroep is gevormd en de eerste lijnen zijn uitgezet. Verschillende ondernemers en andere ondernemende types zijn aangehaakt en hebben al meegedacht.

Er komen 28 juni in ieder geval twee bruispunten waar het gros van de activiteiten plaatsvindt, één rond De Park en één rond De Woerdt. Daar kun je je vermaken met actieve activiteiten zoals kanoën en steppen, en natuurlijk met activiteiten die over eten en drinken gaan.

In het zuiden wordt bovendien de eerste Wandeltocht Lingezegen georganiseerd. Een mooie gelegenheid om kennis te maken van het prachtige landschap van De Woerdt en te proeven van de verschillende activiteiten van de dag. En zeg nou zelf: na afloop van zo’n stevige tocht smaakt de afsluitende barbecue des te beter!

De komende weken gaan we de Dag van Park Lingezegen verder handen en voeten geven. Wie leuke ideeën heeft is welkom: hoe groter het feest, hoe beter. Ik hoop dat we er samen een bruisende dag van kunnen maken.

Theo de Bruin
Gebruikersraad
theodebruin@nlrnt.nl

 

Foto: de fruitomaat

Trefwoord(-en):

Agenda

nieuwsbrief

nieuwsbrief

Download de app

facebook

facebook-vind-ons-leuk

Reacties zijn gesloten.

×