Nieuws

17-04-2019 Ommetje De Groene Loper geopend!

Opnieuw een feestelijk moment bij Landerij De Park in Elst. Op 12 april werden daar tegelijkertijd het Ommetje De Groene Loper en de toegangsbrug naar Landerij De Park geopend door wethouder Jan van Baal van Gemeente Overbetuwe.

Wethouder Van Baal kreeg de eerste folder aangeboden door Leo Starink, voorzitter van Overbetuwe Groen Natuurlijk. Wandelvereniging De Elstars had de route voorafgaand verkend tijdens hun wekelijkse wandeling. Ook het bestuur en vrijwilligers van Landerij De Park hadden de handen uit de mouwen gestoken en zorgden voor de oprit van de brug. Het heuglijke feit werd gevierd met lekkere koffie en huisgemaakte appeltaart van DROOM! De Landerij.

Ommetje De Groene Loper is een wandeling van 4 kilometer, die start en eindigt bij Landerij De Park. De avontuurlijke wandeling gaat van de gebaande paden af en voert je langs vier voedselbossen in Park Lingezegen. De route is uitgezet met paaltjes met daarop een groene zandloper. De folder met de route is verkrijgbaar bij Landerij De Park en ook te downloaden van deze website.

Foto’s: ReversePixelPhotography

Reacties zijn gesloten.

×