Opknapbeurt voor Speelbos Schuytgraaf

Speelbos Schuytgraaf krijgt een opknapbeurt zodat het weer zorgeloos gebruikt kan worden. Heb je zelf ideeën voor het speelbos? Of iets wat je er mist? Dan horen we het graag van je!

Speelbos Schuytgraaf krijgt een opknapbeurt. De paden worden weer vrijer gemaakt en de speelvoorzieningen onder de loep genomen. Heb je zelf ideeën voor het speelbos? Of iets wat je er mist? Dan horen we het graag van je!

Spelen in de natuur

Speelbos Schuytgraaf is in 2014 aangelegd voor en door kinderen. Er zijn onder andere klimtakken, een waterpomp, waterpartijen, een zandspeelplek en een uitkijkbult. Alle ingrediënten voor een heerlijk dagje buitenspelen. Omdat er wat achterstallig onderhoud was, gaan we de komende periode aan de slag met een opknapbeurt. Zo wordt het speelbos weer ‘speelbestendig’.

Werkzaamheden

Een aantal van de werkzaamheden zijn eerder al uitgevoerd. De paden zijn weer vrij gemaakt en waar nodig hersteld. De speeltoestellen die aanwezig zijn in het speelbos worden gecontroleerd en waar nodig gerepareerd. Ook zullen eventuele onveilige bomen of loshangende takken die voor gevaarlijke situaties zorgen verwijderd worden. De nog niet uitgevoerde werkzaamheden zullen uitgevoerd worden buiten het broedseizoen (na 15 juli).

Ideeën voor het speelbos? We horen het graag!

Naast de geplande werkzaamheden staan we ook open voor ideeën voor het speelbos Schuytgraaf. Het speelbos ligt er immers om gebruikt te worden.

Heb jij, of je (klein)kinderen, een idee voor hoe het speelbos leuker, aantrekkelijker of mooier gemaakt kan worden? Dan komen we graag met je in contact. Dit kan je doen door een mailtje te sturen naar info@parklingezegen.nl onder vermelding van ‘Idee Speelbos Schuytgraaf’.

Je kan je idee insturen tot en met 1 juli. Vervolgens bekijken we op basis van de ingestuurde ideeën wat er mogelijk is in het speelbos.

Misschien vind je deze berichten ook interessant