Een vernieuwde website!

Het zal je misschien al opgevallen zijn, onze website heeft een make-over gehad. Achter de schermen is er de afgelopen tijd aan gewerkt en vanaf vandaag (9 mei) krijgen bezoekers van www.parklingezegen.nl een heel nieuw uiterlijk te zien. Ook hebben we gewerkt aan een verbetering van de vindbaarheid van de informatie over Park Lingezegen én wat er allemaal te doen is in het park!

Interactieve kaart

Een van de onderdelen die aan de website is toegevoegd is een interactieve kaart van het park. Hier vindt je allerlei er-op-uit-tips, activiteiten en bezienswaardigheden. Zo heb je in één keer een totaalplaatje van hoe groot Park Lingezegen is én wat je er allemaal kan beleven!

Je vindt de interactieve kaart via: https://parklingezegen.nl/plattegrond/

Toegankelijkheid van de website vergroot

Naast een vernieuwing in het uiterlijk, is ook de toegankelijkheid van de website verbeterd. De teksten zijn vergroot en de informatie is sneller vindbaar. Ook is via een module aan de linkerkant van het scherm de website om te zetten in bijvoorbeeld zwart-wit, vergrote letters of extra hoog contrast.

Klopt iets niet of mis je iets? Laat het ons weten!

Mis je nog iets op onze website? Of zie je een foutje of iets wat niet klopt? Dan horen we dat natuurlijk graag! Je kan het ons laten weten via info@parklingezegen.nl!

Misschien vind je deze berichten ook interessant