Binnenkort verkrijgbaar: Park Lingezegen verbeeld en verteld door het penseel van Maarten Langelaar

Ruim zeven jaar lang tekende kunstenaar Maarten Langelaar bekende plekken en ‘inwoners’ van Park Lingezegen. Zeven jaar na de eerste penseelstreek, verschijnt nu een bundeling van zijn mooiste tekeningen in een uniek boekje vol met bijzondere verhalen over Park Lingezegen.

Als inwoner van de Arnhemse wijk Rijkerswoerd zag Maarten Langelaar Park Lingezegen langzaam verrijzen. Een plek waar hij graag naar toe ging om zijn hoofd leeg te maken en te genieten. Én om inspiratie op te doen voor zijn werk.

Vele uren bracht hij door in het park. Wat hij zag en meemaakte tekende hij op in zijn schetsboek. Soms terplekke, soms aan de hand van een foto, maar altijd uit het moment gegrepen. Vervolgens voorzag hij zijn tekeningen van een kort verhaal over wat hij vastgelegd had.

Park Lingezegen uniek verbeeld

Vogels, hazen, de bever, maar ook de Notenlaan, Park Bredelaar en natuurlijk zijn geliefde Waterrijk. Alles komt terug in de bundeling van Maartens tekeningen in het boekje ‘Park Lingezegen verbeeld en verteld door Maarten Langelaar’ wat binnenkort verschijnt. Het ruim 80 pagina’s tellende boekje verteld op een bijzondere manier het verhaal van het park en haar inwoners. Iedere pagina nodigt uit om verder te lezen én om zelf op ontdekkingstocht in het park te gaan.

Voorinschrijving

Maarten Langelaars boek ligt vanaf 21 mei in verschillende winkels in de regio voor 15,99. Kan je niet wachten? Dan is er de mogelijkheid om via een voorinschrijving jouw exemplaar alvast te reserveren! Dan heb je jouw (gesigneerde) exemplaar al eerder in huis en krijg je het boekje voor 14,-.

De voorinschrijving loopt van 1-5-2024 tot en met 15-5-2024. Je kan jouw exemplaar reserveren door een mailtje met je naam, adres en woonplaats te sturen naar langelaarmj@telfort.nl. Vervolgens ontvang je een betaallink om de betaling te voldoen waarna het boekje voor 21 mei bij je thuis ligt.

Verkooppunten

Vanaf 21 mei wordt het boekje voor 15,99 verkocht in verschillende winkels in de regio. Je kan hiervoor terecht bij;

  • Bruna Elst, Dorpsstraat 33/37 Elst
  • Primera Rijkerswoerd, Achter de Coulissen 7
  • Fruitben, Kerkstraat 1 Elst
  • Park Bredelaar, Breedlersestraat 7 Elst
  • Landwinkel de Woerdt, Woerdsstraat 4 Ressen
Tekening over de visdief

Misschien vind je deze berichten ook interessant