Beleef de bloesem in Park Lingezegn!

Wie denkt aan de Betuwe in de lente denkt aan bloesem! Ook in Park Lingezegen laten de fruitbomen zich van hun mooiste kant zien. En jij kan daar als bezoeker van meegenieten! Tijdens het weekend van 22 & 23 april zijn er namelijk mooie activiteiten die zorgen dat jij het echte ‘Betuwse-bloesemgevoel’ op kan doen. Beleef de bloesem in Park Lingezegen! 

Zaterdag 22 april: Bloesemfietstocht met de gids & bezoek de bongerd!

Op zaterdag 22 april kan fietsen tussen de bloeiende fruitbomen met de gidsen van Park Lingezegen! Tijdens een unieke fietstocht in samenwerking met Fruitbedrijf De Woerdt ga je op pad door het zuidelijk deel van Park Lingezegen. Neem een kijkje tussen de bloeiende fruitbomen van Fruitbedrijf de Woerdt en ga aansluitend mee met onze gidsen op fietstocht langs de bloeiende boomgaarden. Onderweg vertellen ze je van alles over Park Lingezegen, van het ontstaan tot en met wat er allemaal te zien en te doen is! 

Voor meer informatie & opgeven ga je naar: parklingezegen.nl/events/beleef-de-bloesem-en-bezoek-de-bongerd-op-stap-met-de-gids/ 

 

Zondag 23 april: Bloesemwandeling Lent & Ressen

Er bloeit iets moois in Park Lingezegen. Op steeds meer plaatsen produceren boeren en burgers voedsel op een natuurinclusieve manier.

Op zondag 23 april kan je kennis maken met deze producenten tijdens de bloesemwandeling. De bloesemwandeling neemt je mee door bloeiende boomgaarden en door het natuurrijke landschap van Ressen en Doornik.

Meer informatie volgt snel!

De Bloesemwandeling wordt georganiseerd door Bellefleur BoomgaardbeheerWijngaard en cidermakerij Het HamerstukStichting Doornik Natuurakkers en Stichting Natuurtuin Lingezegen.

Misschien vind je deze berichten ook interessant