nieuws

7-02-2017 ‘Mid Winter Cook Out’ in Park Bredelaar

buitenkok cook out

Echte buitenkokers koken het hele jaar door in de buitenlucht. Dus ook in de winter. Gidy van Gaans (Atelier de Beleving) en Antoin Buiting (Buitenkok) hebben namens Buitenkookteam de Bredelaar de handen in een geslagen om een Mid Winter Cook Out te organiseren op 25 februari in Park Bredelaar.

Een Cook Out is een evenement waar vooral lekker veel gekookt wordt en waar je heerlijk kunt proeven van de diverse gerechten.Deze dag wordt er gekookt door professionele en niet professionele buitenkoks uit heel Nederland. Er is maar één voorwaarde waaraan de deelnemers moeten voldoen en dat is dat ze niet op gas of elektriciteit mogen koken. Dat betekent dus een terrein vol vuren, pruttelende Dutch Ovens, hete kolen en rokende ketels. De deelnemers koken een bijzonder gerecht of gaan heerlijk experimenteren.

Tussen 13:00 en 16:00 uur is het terrein open en zijn bezoekers welkom om te proeven, te kijken en te leren van de buitenkoks. De toegang bedraagt €6,50 voor volwassenen en €4,00 voor kinderen. Eenmaal binnen kunnen bezoekers bij alle buitenkoks gratis proeven van de gerechten. Om afval te besparen vraagt de organisatie om eigen bord, beker en bestek mee te nemen. Ter plekke is ook wegwerpservies te koop.

Vanaf 16:00 tot 18:00 is er rond het kampvuur een netwerkborrel voor de buitenkokers. Zelf een buitenkok en wil je op de cook out koken? Stuur dan een mail naar info@parkbredelaar.nl. Je ontvangt dan een mail met verdere informatie.

 

Agenda

nieuwsbrief

nieuwsbrief

Download de app

facebook

facebook-vind-ons-leuk

Reacties zijn gesloten.

×