nieuws

9-03-2017 Meld je aan voor de Survivalrun Lingezegen!

Op zondag 23 april 2017 organiseert Stichting Survivalrun Lingezegen voor de vierde keer een survivalrun door Park Lingezegen en de Rijkerswoerdse Plassen tussen Arnhem en Elst. Je kunt je nog tot 15 maart aanmelden.

Survivalrun is hardlopen met pittige technische (touw)hindernissen, zoals swing-overs, apenhangen, waterdoorsteken, kajakken en combinatiehindernissen.

Vier klassen

De survivalrun start bij de hoofdparkeerplaats van de Rijkerswoerdse Plassen en gaat door Het Waterrijk van Park Lingezegen, door weilanden, geploegde akkers en door sloten. Je kunt kiezen uit vier klassen:

  • 5 km FUNRUN met 21 hindernissen
  • 7,5 km Team Run (4 personen) met 28 hindernissen
  • 7,5 km individueel Recreatief met 28 hindernissen
  • 7,5 km individueel Wedstrijd met 28 hindernissen

De minimum leeftijd voor de FUNRUN en Recreatieve klasse is 10 jaar. Voor de Wedstrijdklasse en Team Run is dit 18 jaar.

De hindernissen worden speciaal voor de run gebouwd met ondersteuning van Survivalrun Trainingsgroep Arnhem. Op de dag zelf zijn er 120 vrijwilligers actief om alles in goede banen te leiden. De survivalrun wordt ook dit jaar weer georganiseerd onder auspiciën van de Survivalrun Bond Nederland.

Meld je snel aan!

Er kunnen 850 deelnemers over het parcours, dus meld je snel aan! Dat kan via de website van Survivalrun Lingezegen tot 15 maart. Aanmoedigen? Voor de toeschouwers en supporters ligt er bij het start- en finishterrein een fietsroute klaar en kan men de deelnemers goed volgen langs de spectaculaire hindernissen.

Trefwoord(-en):

Agenda

nieuwsbrief

nieuwsbrief

Download de app

facebook

facebook-vind-ons-leuk

Reacties zijn gesloten.

×