nieuws

25-10-2018 Landerij De Park verrast 150.000ste bezoeker

Elst, 19 oktober 2018 – Op de laatste dag van de herfstvakantie mocht vrijwilligster Chantal Lares van Landerij De Park nét voor sluitingstijd de 150.000ste bezoeker verwelkomen. De zevenjarige Karun van Renselaar uit Arnhem was de gelukkige. Karun mag een dag meelopen op de kinderboerderij en ontving uit handen van Chantal een mand met producten van het huis en buitenspeelgoed. Dit feestelijke moment vormde tevens de aftrap voor de donateurscampagne Steun de Makers van Landerij De Park.

In de drie jaar sinds de opening ontving Landerij De Park maar liefst 150.000 bezoekers. Een fantastisch resultaat waar de Makers van Landerij De Park met recht trots op zijn. Landerij De Park, dat samen met vrijwilligers en partners het centrum voor natuurbeleving vormt, werd in september 2015 door de burgemeesters van Overbetuwe, Lingewaard, Arnhem en Nijmegen geopend. Sinds die feestelijke openingsdag werd het er drukker en drukker. Steeds meer inwoners van Elst, Schuytgraaf en omliggende dorpen weten Landerij De Park te vinden. Het centrum voor natuurbeleving schrijft het enorme succes toe aan de combinatie van de schitterende locatie, de inzet van vrijwilligers en partners en de bijzonder verrassende manier waarop je op deze schitterende locatie in aanraking komt met de natuur. Ook de prettige en ontspannen sfeer wordt door iedereen hoog gewaardeerd.

Donateurscampagne Steun de Makers

‘Dit moet blijven bestaan’, zegt de twaalfjarige vrijwilliger Sem, in één van de campagnefilmpjes op de homepage van Landerij De Park. Want het activiteitenprogramma, de dierenverzorging, de moestuin, kas en bijenstal draaien volledig op de vrijwillige inzet van de makers van Landerij De Park. Zij zorgen ook voor het beheer en onderhoud van het terrein, de speeltoestellen en de gebouwen. Dit alles gebeurt geheel belangeloos en zonder subsidies. Omdat Landerij De Park voor een belangrijk deel afhankelijk is van donaties en giften gaat dit najaar de donateurscampagne van start: Steun de Makers van Landerij De Park. Iedereen kan vaste donateur worden of een eenmalige donatie doen. Kijk op www.landerijdepark.nl/steundemakers

De meest verrassende middag in het groen!

Landerij De Park is een centrum voor natuurbeleving, waar je op een verrassende manier met de natuur in aanraking komt. Naast de kinderboerderij, de natuurspeelplaats, het waterrad, en het struinpad is er nog veel meer te ontdekken en beleven. Landerij De Park ligt aan het Romeinse Lint van Park Lingezegen en biedt fietsers en wandelaars een ideale pleisterplaats om even uit te rusten in een natuurlijke omgeving. In restaurant DROOM! De Landerij kun je terecht voor een kop koffie of een lekkere lunch. De keuken en de bakkerij worden gerund door medewerkers met afstand tot de arbeidsmarkt.

Kijk voor meer informatie op de website van Landerij De Park.

nieuwsbrief

nieuwsbrief

Download de app

facebook

facebook-vind-ons-leuk

Reacties zijn gesloten.

×