logo

Julian Hervas

Julian Hervas

Julian Hervas

Buitengewoon Opsporingsambtenaar

 

Contactgegevens

telefoon: 06-46256344

e-mail: j.hervas@parklingezegen.nl

 

 

 

Beschrijving

Als BOA (Buitengewoon Opsporingsambtenaar) ben ik verantwoordelijk voor het beleid en toezicht op het gebied van de openbare orde en veiligheid, de Algemene Plaatselijke Verordening (APV) en bijzondere wetgeving binnen Park Lingezegen. Ik ben een gastheer voor de gebruikers van Park Lingezegen en verantwoordelijk voor de naleving van wet- en regelgeving. De nadruk ligt op het creëren van naleving zonder direct handhavend op te treden. Dit betekent dat het gesprek met bezoekers, gebruikers en omwonenden van Park Lingezegen wordt aangegaan om in overleg tot een oplossing te komen.

In de uitvoering van mijn functie ben ik zacht waar het kan en streng waar het moet. Kortom, ik ben een handhaver die stuurt door het gesprek aan te gaan. Als BOA weet ik de juiste keuze te maken in de context van het geval. Een regel is bij mij geen middel maar een doel op zich. Vanzelfsprekend ben ik zichtbaar in het park en makkelijk benaderbaar. Ik zoek het contact vooral persoonlijk, waardoor ik ook een vraagbaakfunctie vervul binnen Park Lingezegen.
Ik ben er trots op dat ik samen met mijn collega’s deel uit mag maken van dit bijzondere en mooie project dat Park Lingezegen heet.

 

 

>> terug naar het projectbureau

Agenda

nieuwsbrief

nieuwsbrief

Download de app

facebook

facebook-vind-ons-leuk

×